Mit tegyek, hogy segítsek neki, és magamnak?
Egy pár hónapja találkozgattam egy férfival, akinek barátnője van(volt). Legutóbb betelt a pohár, megbeszéltük, hogy ezt befejezzük, bár már többször is szó volt erről, mindig újra találkoztunk. Most tényleg lezártuk. Aztán 2 nap múlva írt egy smst(addig a számom sem tudta, de most elkérte vkitől), szakítottak a nőjével, találkozgathatunk, de komoly kapcsolatot azonnal nem akar. Jó is volt, pár napot együtt töltöttünk, de most depresszióba zuhant, nem tudja, jól döntött.e, hogy dönt jól. Ha vele marad, és engem veszít el, lehet élete legnagyobb hibája,m ert nagyon megérintettem. Vagy fordítva.
Mit csináljak? Hagyjak neki időt ugye, legyek türelemmel? Úgyis érezni fogja majd, hgy ki hiányzik neki, kivel akar lenni igaz, nem kell nekem nyaggatnom, hogy válassz engem, mert olyan jók lennénk együtt és az a kapcsolata már meghalt úgyis, mert hazudott, megcsalt, többször is szakítani próbált már, veszekedés minden.
"Aztán 2 nap múlva írt egy smst(addig a számom sem tudta, de most elkérte vkitől)"
Csak mazsolázgatok. Ez igen!korrekt!
18:27
igen ez durván hangzik, de belegondolsz, ha nem mondja ki is így van. midnnekinél így van. Ha nem a legjobb a kapcsolatotok, és találsz egy fiút aki "ígéretes" otthagyod a érte a párod. Ez midnenkinél így van, csak a megfogalmazás sokkoló. Örülnél neki hogy nem csalta meg...
a monogám pasi olyan mint a kopasz medve: nagyon ritka, és nagyon csúnya. :(
Egyébként igen, úgy már gázosabb a helyzet, olyannal én sem jönnék össze aki megcsalta velem apárját. Votlam ilyen szituban is, mondtam a srácnak hogy ha ott akarja hagyni a párját hagyja ott, de ne miattam. Épp ezért bejátszottam hogy nem ígértem neki h utána vele leszek, csak modntam hogy ha nem szereti hagyja ott.
köszi a válaszokat.
írtam neki, válaszolt is, hogy köszöni, hogy írtam, nincs túl jól, sőt...és hogy én hogy vagyok. visszaírtam, hogy megértem, ez ilyenkor természetes, hogy kivan, ha úgy éri, írjon nyugodtan. nem kell mást tennem ugye? nem akarok ráakaszkodni.
szerintetek mi játszódik le benne ilyenkor? fog vajon keresni? mit csináljak?
te vagy az első válaszoló ugye?
arra gondoltam, hogy ha a héten sem jelentkezik, pénteken írok neki, hogy mi történt vele, miért tűnt el, ugye minden rendben van? csak mert én ezt a bizonytalanságot nem bírom, de ha ennyit írok az talán nem túl erőszakos igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!