Létezik ilyen? Megtörténhet?
nekem is van elég sok megérzésem..
a karácsonyi ebédnél az unokahugom kérdezte,hogy van e barátom..és hát nem szép dolog volt de azt hazudtam neki hgy van,és mondtam a srác nevét(aki persze tetszett is)..rá egy hónapra a sráccal összejötünk..volt vele egy csomó álmom,tudtam,hogy össze fogunk jönni:)
ha gonolok egy régebbi jó számra..persze h a kövtkező szám a rádióba az a szám..:D
én is mintha érezném,hogy ki lesz a férjem..kb akivel csak látásból ismerjük egymást,de nagyon sokat álmodtam már vele,hogy vele éltem meg minden..és az álmaim gyakran bejönnek :D
azt is érzem(aznap mikor összejöttünk azt álmodtam hogy a barátom ölelget és "kitéptem magam" a karjai közül és odaszaladtam egy másik sráchoz és elkezdtem ölelgetni simogatni puszilgatni) ,hogy a jelenlegi abrátommal nem lesz hosszú kapcsolatunk..
ha sétálok az utcán és gondolok egy ismerősömre pl h de rég találkoztunk akkor szembe jön velem :d
meeg egyéb ilyen sztorik..szerintem nem véletlen egybeesés..vagy agykontrol vagy 6.érzék :D
szerintem lehetséges..:D
Szia! Te is szerencsés vagy, mint én :)
A párom az első pasi az életemben. Júniusban lesz 14 éve, hogy együtt vagyunk. Én 17 éves voltam akkor mikor összejöttünk ő pedig 21. Van 2 gyönyörű kisfiunk..és nagyon szeretjük egymást. Jóban-rosszban összetartunk és itt lehet nagyon kemény helyzetekre is gondolni.
Amikor én őt megláttam kb. 12 éves voltam. Már akkor volt olyan érzésem, ha ránéztem, hogy valami közöm lesz ehhez a fiúhoz valamikor. Egy darabig nem láttam, mert úgy alakult, aztán 14-15 évesen újra láttam. Azért nem írom, hogy találkoztunk, mert ő ügyet sem vetett rám. Azt hiszem ebbe az akkori külsőm is közrejátszott. Aztán 17 évesen közös baráti társaságba kerültünk. Addig még csak a nevét sem tudtam, csak úgy megéreztem. És nekem is bejött a megérzés, mikor bemutatkozott.
Szóval nem lehetetlen a dolog.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!