Anyukámat segítsem vagy a saját életemmel foglalkozzak?
Köszönöm szépen ezek nagyon jó ötletek. Én is mindig erre gondoltam, most ezért szeretnék venni egy olcsó kis autót, hogy azzal tudjak néha vinni lisztet cukrot innivalót stb ami nehéz és akkor legalább az kitart sokáig, és nem is kellett cipekedni:)
Apukám azért nem dolgozik mert ő egyszer csak úgy döntött hoy neki elég volt...ennyi:S és azóta a fejünkhöz van vágva hogy mi feléltük az ő összes tartalék pénzét mert ő egykor jól keresett..:S egyébként takarit kb 40ezer ftért havonta
Te is 13 eves korod ota dolgoztal, a fiatalabb testvereid is tudnak illetve a batyad is. Nem tudsz valami munkat szerezni neki ismerosnel/a te munkahelyeden? Apukadnak meg adjatok ultimatumot, az nem mukodik, hogy egy felnott ember csak ugy kilep a munkahelyerol! Menjen csak dolgozni o is..
Ami teged illet, szerintem inkabb vasarolj be neki, alapveto elelmiszerekbol pl tej, tojas, liszt, cukor, hus stb. amibol anyukad tud fozni, igy nem kell penzt adnod neki, de megis segitettel.
Én anyukád helyében apukádat kipenderíteném, ha nem szedi össze magát.
Pénzt ne adj!
A bátyám épp keres munkát, a tesóimmal az a baj, hogy a kisebbik menne és dolgozna állandóan kérdezi hgy tudok e neki munkát, de nem dolgozhat még ennyi idősen:S amikor én 13 voltam én is csak azért tudtam dolgozni, mert egy ismerősnek volt egy boltja, és felvett oda, mert hogy kinézek 16nak is:S de öcsém nem igazán:S a nagyobbik meg suliszünetbe megy, bár nem viszi túlzásba:S
hát apukám az meg öreg már hogy felvegyék bárhova is:S külön akarnak költözni csak ahoz is pénz kell:S:S szal bonyolult:) de köszi a tanácsokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!