Kész ennyi volt elegem van. Tegnap este irtam ide hogy apuék összevesztek és h elegem van. Mit tegyek?
nem simerem a szüleid így nem igazán tudom kitalálni mit csinálnának.
Ha egy picit is normálisak akkor nem mennek sehova hanem örülnek hogy jó helyen van a gyerekük
Figyelj kedves előző hozzászóló, nemtudom, hogy a kérdező hol él, de az én nagyszüleim egy vidéki faluban, konkrétan erdélyben, és ott a legtöbben aztmondkjk h máma, szóval ebbe szerintem ne köss bele.és semmi helyesírási hibnába, azzal nem segítesz neki.
amúgy szerintem is menj a mamádhoz, de vidd a tesóidat is, ők se legyen otthon ilyen "káoszban".
Én a helyedben elmennék mamámhoz ( amúgy engem is mamámék neveltek :)
ha rendeződik a helyzet, vagy lerendezték a dolgaikat akkor menj vissza, de ha jobb neked mamádnál maradj ott.
haza nem cipelhetnek, mert mamád is biztos segítene, ha látja milyen körülmények közé kéne hazamenned.
Sok erőt és kitartást kívánok neked ehhez, de ahogy nézem, nagyon jól kézben tartod amennyire lehet és talpraesett vagy :)
28/N
köszönöm! mindenkinek:)
kivéve a 17:21-nek. neki üzeném hogy a helysirását d.gja fel a segg.be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!