Meg lehet bocsátani egy gyereknek ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Ha egész életében szemét lett volna a szüleivel, hiába tettek meg azok érte mindent, csak hisztizett és undorító dolgokat vágott a fejükhöz (még ha csak hirtelen felindulásból is) és soha nem hallgatott rájuk, de a felnőttkor küszöbén megjönne az esze, és őszintén próbálna kibékülni és új életet kezdeni?2010. ápr. 20. 21:14
2/14 anonim válasza:
Igen ! Már persze ha valóban megjött az esze szerintem ez egy jó dolog.Vannak akik soha nem jönnek rá hol hibáztak hol rontották el az életüket és hogy máshogy kellett volna viselkedniük azokkal akik szerették őket.Ha valóban így van ahogy mondtad szerintem ez egy jó példa.
5/14 anonim válasza:
Függ a szülőktöl is!
Normál esetben igen, mégis csak a gyerekük.
6/14 anonim válasza:
Nagyon kevés olyan dolog van, amit még a gyerekemnek sem bocsátanék meg. Ha a felnőttkor küszöbén "megjönne az esze" és próbálna békülni, és új életet kezdeni, valószínű patakokban folyna a könnyem, hogy lám, mégis volt értelme annyit tépni a szám :) természetesen minden támogatást megadnék neki.
7/14 anonim válasza:
A szüleid mindig a szüleid maradnak, és ha leültök és megbeszéltek mindent, biztosan nem lesz probléma.
Ha minden szülő és gyerek a kamaszkori veszekedéseket tartaná örökké szem előtt, akkor nem lennének"normál" családok.
Ugyan nem írtál részleteket, de remélem, hogy nálatok sem lesz ez gond.
Sok sikert!
8/14 anonim válasza:
Örömmel fogadnám az első pozitív kérdését, és megnyílvánulását.
9/14 anonim válasza:
IGEN! meg kéne. én megtenném. én viszont ebben a helyzetben a felnőttkor küszöbén elutasítást kaptam egyetlen élő szülőmtől.sajnos azóta sem beszélünk.
10/14 anonim válasza:
Szerintem természetes h megbocsát vki, mert amiket leírtál, pont a kamaszkorra jellemző, amit egyszer ki fog nőni és benő a feje lágya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!