Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Alszik? Vagy csak nem akar...

Alszik? Vagy csak nem akar velem beszélni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátom tegnap előtt éjszakás volt, azaz tegmap reggel jött haza. 12 órában. Előtte való nap nála aludtam, kb éjfélkor aludtunk, 9kor keltünk.. És úgy ment dolgozni, hogy előtte nem nagyon tudott aludni...

Tegnap este negyed 8kor kelt fel, beszéltünk pár sort Facebook messengeren, de egy idő után nem jött válasz egészen mostanáig sem. Elaludhatott volna vissza? Ma 4-5óra felé a Fb jelezte hogy fent volt én irtam is neki, de semmi.. Vagy csak bugos az is?

2016. aug. 27. 05:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, Kérdező, de te egész egyszerűen elmebeteg vagy.
2016. aug. 27. 08:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem már nem lennél a barátnőm, sőt, senki épeszú embernek.
2016. aug. 27. 09:07
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Valami ilyesmi miatt szakított a fiam a barátnőjével....

Mikor fekszel le, mikor kelsz, mikor jössz...stb.

Nem biztos, hogy alszik, de hagyj neki egy kis magánéletet, nem kell mindig minden pillanatáról azonnal beszámolni.

Volt, beszélgettünk a nappaliban a fiammal, mikor hívta a barátnője, hogy mikor jön már..

Háát akkora vita lett...,

2016. aug. 27. 10:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Add meg a címét beugrok megnézem..
2016. aug. 27. 13:44
 15/16 anonim ***** válasza:
89%

Nem aludt. Velem kúrt egész idő alatt.

Most jobb?

2016. aug. 28. 18:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Három év után tényleg érdekel, aludt????
2019. máj. 3. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!