Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik szülőmnek van több...

Melyik szülőmnek van több köze hozzám?

Figyelt kérdés
És miért? Csak van egy pici eltérés nem?
2010. ápr. 19. 18:03
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Anyukádnak!
2010. ápr. 19. 18:09
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
genetikailag 50-50 %
2010. ápr. 19. 18:09
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
mindkettőnek ugyanannyi. amugy meg amelyik többet törődött veled, jobban kijössz vele (jobban hasonlítasz rá)
2010. ápr. 19. 18:14
 4/9 anonim ***** válasza:
64%

Ez meg hogyan vetődött fel benned? És miért?

Elég szomorú ha ezen töröd a fejed.

2010. ápr. 19. 18:17
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Mindkettőnek ugyanannyi. Persze, ha valamelyik elhanyagol, akkor a mérleg átbillen a másik oldalra.
2010. ápr. 19. 18:18
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Genetikailag anyukádnak, mert a kromoszomális DNS-ed felét, és a mitokondriális DNS-ed egészét tőle örökölted. Érzelmileg és emberileg csak Te tudod megmondani, hogy melyikük áll hozzád közelebb.
2010. ápr. 19. 18:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Ugyanannyi, bár függ attól, hogy ki áll hozzád közelebb. Ne haragudj, hogy visszakérdezek, de kiskorodban sokat kérdezték tőled, hogy anyut vagy aput szereted jobban?
2010. ápr. 19. 18:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát engem pl apám le sem fosott 20 éves koromig,akkor is csak mindent meg akart tiltani,addig szinte észre se vette hogy élek..Egy olyan percet nemtudok felidnézni,hogy elvitte volna agyerekeit fagyizni, vagy beszélgetett,játszott volna velünk.. Szóval nálunk pl egyértelműen anyámnak,az más kérdés,hogy én már felnőtt vagyok,de most is úgy gondolom ,hogy anyámtól elfogadom a tanácsokat,átgondolom,apámat meg általában kiröhögöm és úgy veszem bele akar szólni az életembe. Tudom hogy ez nem egészen helyes,de ez van.
2010. ápr. 19. 20:08
 9/9 A kérdező kommentje:
sosem kérdezték hogy melyiket szeretem jobban, nem haragszom. Úgy vagyok mint az utolsó
2010. ápr. 19. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!