Szenvedélybetegségből (játékgép) ki lehet gyógyulni?
Az én bátyám is sokáig az volt. Természetesen, ahogy a szenvedélybeteg nagy része, ő sem ismerte el, hogy az, és segítségre lenne szüksége. Meglepő modón nálunk nem a család, hanem a barátok segítettek a legtöbbet. Szép lassan kezdtek tőle elfordulni, és észrevette, hogy az addig pörgős, haveros élete, szép lassan sivár otthonülős lett. Amikor felhánytorgatta ezt a barátainak, ők kerek-perec megmondták neki, hogy válasszon. Vagy ők, vagy a gép. Szerencsére őket választotta. Ennek már kb. 3 éve. Azóta Hála Istennek, nem vettük észre, nem hallottuk, hogy játszana, pedig egy ekkora városban tudnánk róla.
Szóval nem lehetetlen a dolog, de hogy kinél mi az a "trauma", ami észheztéríti, azt nehéz kitalálni.
Érdekes egy dolog ez. Normális keretek között nem egy rossz dolog. Én jártam kaszinókba egy darabig, de már meguntam.
Viszont akik függönyök, azok eszméletlen hogy miket meg nem csinálnak, csak hogy játszani tudjanak. Tudnék mesélni, azt hiszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!