Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Próbáltál már segíteni drogpro...

Próbáltál már segíteni drogproblémával küszködő, gyógyulni akaró ismerősön, és sikerült?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 07:37
 1/2 anonim ***** válasza:
próbáltam, az exemen, és nem sikerült. kb, 1 évig próbálkoztam, és szép lassan én lettem a sokadik, aki számított neki, így leépült a kapcsolatunk, és szakítás lett a vége. pedig ő mindig megígérte, hogy ez lesz az utolsó...:)néha bírta is pár napig, hétig, aztán visszaesett. sok régi ismerősöm lett drogos, már velük sem tartom a kapcsolatot, mert megundorodtam ettől a világtól. ők nem is gondolkoztak az életmód váltáson. (most nem azokra gondolok, aki néha napján elszívnak egy füvescigit, hanem akiknek már teljesen uralja az életét akár az alkohol, akár a drog) gondolom nem ilyen negatív választ vártál, hanem pozitívat:) igazából a leszokás azon múlik, aki függő, nem másokon. neki kell nagyon akarni, és elhatározni magát. te csak az események szemlélője lehetsz, és az elvonási időszakban támogathatod.
2009. ápr. 15. 11:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Próbáltam, nem sikerült. Ez az elhatározás az egyénből, saját magáből kell jöjjön, ha nem jön akkor erőlködhetsz feleslegesen!
2009. ápr. 15. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!