Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Reggel kiakadtam rendesen....

Reggel kiakadtam rendesen. Túlreagálom?

Figyelt kérdés
Reggel elment a párom dolgozni. ( Ő a főnök) 7: 15 kor felhívom mikor jönnek visszafelé mert kivihetne a munkahelyemre ne ázzak el..Munkahelyem 4 perc bringával és neki útba esik) Azt mondja nem tud még jönni mert a színeket válogatják a kuncsafttal később mennek anyagokért. Erre 7:34 kor odaérek biciklivel dolgozni, elázva mint a veréb látom 2 perc múlva ott húznak el. Mentsége ő nem nézte az órát , nem tudta stb...
2010. ápr. 19. 11:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
TÚL!
2010. ápr. 19. 11:21
 12/30 anonim ***** válasza:
Az esernyős ötlet tényleg jó, vajon miért nem alkalmazta a kéredző? :D
2010. ápr. 19. 11:24
 13/30 anonim ***** válasza:
*kérdező :)
2010. ápr. 19. 11:25
 14/30 anonim ***** válasza:
A 11:18-as a számból vette ki a szót, pedig én is nőből vagyok. Azért a hisztizésnek is kell legyen felső határa, bár sokan nem találják.
2010. ápr. 19. 11:27
 15/30 anonim ***** válasza:
51%
Azért lepontoztok, mert kimondtam mit gondolok? Képmutató kis nullák :)), akik ezt teszik. Lehetnétek magatokkal őszintébbek, előzőnek köszi.
2010. ápr. 19. 11:30
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem esik jól, de ha ezen kiakadsz, akkor nagyon túlreagálod. A kuncsaft nagy úr, és a párod nem tudhatta előre, meddig fog ez (válogatás) tartani, a helyében én is hasonló választ adtam volna, sőt, szerintem te magad is. Mi egyebet lehet arra mondani, hogy "még nem tudom, meddig tart, és utána még elmegyünk anyagért is"? Ez van, most így jött össze, nem sikerült, de nem ellened volt ez az egész, csak néha ilyen a világ. Kell is, hogy ilyen legyen. Ha néha nem lenne rossz, nem tudnánk mihez viszonyítani a jó napokat. ;)
2010. ápr. 19. 11:35
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ilyenkor gondolj inkább arra, hogy a megrendelővel foglakozott(jó értelemben...) és mivel pénzből élünk meg akart feleni, ez nagyon fontos!

Nem téged hanyagolt!Ne akadj ki!

Én a magam főnöke vagyok, megrendelésekből élek, és a férjem, szegény hasonló cipőben jár néha mint te.Nem direkt teszem vele elhiheted.Biztos ő sem direkt áztatott el téged, nyugi!

2010. ápr. 19. 11:35
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
11.18-as én felpontoztalak, mert tetszik, amit írtál. Igen, túlreagáltad, és fölösleges volt hisztizned. Sokkal sz@rabbul is járhattál volna: Képzeld csak el, hogyha a kolléganőd is telózott volna neki, hogy vigye már be dolgozni, és tegyük fel ő meg bevitte volna dolgozni?! Na, mi lenne akkor a kérdésed? Szerintem valahogy így kezdődne, hogy Váljak???
2010. ápr. 19. 11:38
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hülyeség ezen felhúzni magad, nem vagy cukorból, ő meg nem a rabszolgád, dolgozik, intézi a dolgát. Ha meg nem akarsz, ne csomagolj neki kaját. Ha valamit szeretetből teszel, azért nem tartozik semmivel. Ha meg nem önzetlenül csinálod, megette a fene.
2010. ápr. 19. 11:38
 20/30 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

Ne vedd a szívedre. Egy ffi mindig is másképpen gondolkodik, nem tervez, csak cselekszik. Látom a páromon... Egy nő, képes adott pillanatban úgy megszervezni az adott napját, hogy az este 10 órai programjával is számol, és közben 3féleképpen tudja átszervezni úgy, hogy semmi sem sérül.

Amikor hívtad, elképzelhető, hogy még azt sem tudta 10 perc múlva mit csinál, hol lesz, ráadásul ott volta kuncsaft is, aki akár 1 perc múlva felül is írhatta a napi terveket.

Ilyenekért nem érdemes veszekedni, vitatkozni, mert nem ér annyit.

Üdv!

2010. ápr. 19. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!