Mit tehetnék? Nagyon elvagyok keseredve.! Elhagyott a férjem,2 hetes babáimal itt vagyok egyedül elkeseredve. Összepakolt
Figyelt kérdés
Nem mondott semmit! könyörögtem neki hogy ne menjen el de nem hallgatott meg.. Nem veszekedtünk, pénzügyi problémáink sincsenek..A telefont sem veszi fel.. Nagyon tanácstalan vagyok.2010. ápr. 18. 16:19
31/34 anonim válasza:
Nagyon örülök h jobban vagy!Én is akartem neked már írni mert eszembe jutottál.Hát sok sikert a továbbiakban is!
32/34 anonim válasza:
De orulok,hogy jol vagytok!Es most konyorog,hogy vedd vissza?Hat az en exem 2 honapja nem is jelentkezik.Azt sem tudom el e vagy meghalt.2 hete megszuletett a 3. babank,de egyaltalan nem erdekli.megcsak fel sem hivott.remelem ö is majd könyörögni fog meg,de addigra elfelejtem.
33/34 A kérdező kommentje:
Férjed még megsem nézte a picit? Nem tudod mi állhat a háttérbe? Nagyon sok kitartás és egézsséget kívánok neked és a babádnak!:)
2010. jún. 21. 20:16
34/34 anonim válasza:
Meg a nevet sem tudja a babanak.Hat faj a dolog,de lassan elmulik.A legrosszabb az egeszben,hogy nem mondott semmit,csak egyszerüen elfelejtett jelentkezni.Tutti,hogy nö van a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!