Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Nagyon elvagyok...

Mit tehetnék? Nagyon elvagyok keseredve.! Elhagyott a férjem,2 hetes babáimal itt vagyok egyedül elkeseredve. Összepakolt

Figyelt kérdés
Nem mondott semmit! könyörögtem neki hogy ne menjen el de nem hallgatott meg.. Nem veszekedtünk, pénzügyi problémáink sincsenek..A telefont sem veszi fel.. Nagyon tanácstalan vagyok.
2010. ápr. 18. 16:19
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok: majd ird meg később, hogy mi a helyzet... Úgy látom, most sokan szoritunk Neked.
2010. ápr. 18. 16:47
 12/34 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mind a 2-en akartunk gyereket.! Nem tudom mi lehet.! És köszönöm szépen hogy elolvastátok és hogy tanácsokat adtatok. Írok feltétlenül.
2010. ápr. 18. 16:50
 13/34 anonim ***** válasza:
Szia!Húúú hát nagyon szorítok nektek.Lehet h mrgrettent a felelöségtöl. vagy 1xüen besokalt.Lehet h tényleg csak 1 kis idöre van szüksége de igazából fogalmam sincs h h volt képes 2 pici babával otthagyni.minden esetre nagyon drukkolok és ha van valami fejlemény írj nekünk.
2010. ápr. 18. 18:12
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Mit dolgozik a férjed? Nem lehet, hogy ottani zűrök? Esetleg belekeveredett valamibe? Nem lehet, hogy védeni akar benneteket valamitől ezért lépett le? Nem depressziós? Tudom sok kérdés, de ha tényleg akarta a babókat és nem ijedt be hirtelen, csak ilyesmit tudok elképzelni. Nem kapott előtte fura telefonokat? A babókkal milyen volt? Örült nekik? Mielőtt elment, milyen volt velük, veled? Előző nap?
2010. ápr. 18. 18:44
 15/34 anonim válasza:
100%
Nagyon szemét dolog a párodtól hogy ilyet megtett veletek...Őt most tényleg ne hívogasd,tudom nehéz lehet megállni.De a szüleit hívnám azért vagy a barátját,haverját,esetleg ha van akkor a munkahelyét.Nem tűnhet el csak úgy.Neked kitartást!!!Őrülj a babáidnak!Ők nem fognak elhagyni...
2010. ápr. 18. 19:00
 16/34 A kérdező kommentje:
Külföldön dolgozik, (kamionos)Nem hinném hogy belekeveredett valamibe de ez most megkavart már nagyon nem tudom hogy mire gondoljak..Írt sms-t hogy holnap akar velem beszélni. majd jelentkezik és ennyi.:-( Nagyon örült a babáknak mindig mindenbe segített,még a szülő szobába is beakart jönni, csak császár lett a vége.. Mindig a legjobbat akarta az ikreknek szóval nem tudom.
2010. ápr. 18. 19:00
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Visszajön, ne aggódj! A kamionosok kalandos tipusú emberek. Meg nekik indulni és érkezni kell hajszálra, mert ott a tachométer, vagy mi az ördög. Neked most (és mindig) BOLDOGNAK KELL LENNED! Képzeld csak, a kis babáidba is belelülteted a szomorúságot. A szó legszorosabb értelmégen az "anyatejjel szívják magukba". Ez nem vicc. Téged látnak, te vagy az Élet Adó Anya! Ők azt látják Életnek, mait rajtad látnak. Merülj el a boldogságban! És most figyelj: Ezt határozd el: "A boldogságom csakis tőlem függ! Senki mástól (a páromtól sem) senkitől sem függ a boldogságom, csak tőlem, magamtól". Ha ezt magadévá teszed, sok keserűségtől megóvod magad.
2010. ápr. 18. 21:23
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Na mi újság azóta?
2010. ápr. 19. 00:16
 19/34 anonim ***** válasza:
Mi van veletek? Beszéltetek már?
2010. ápr. 19. 13:37
 20/34 anonim ***** válasza:
Remélem minden rendbe jön.
2010. ápr. 19. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!