Hogyan titkoljam el a családom elől, hogy zsinagógába járok, fel akarom venni a vallást és tanulok héberül?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, a szüleim tartanak el és már eléggé feltűnő nekik, hogy eljárok pénteken es szombaton a "barátnőmhöz"
A szüleim nagyon antiszemiták.
2016. aug. 1. 23:15
2/17 anonim válasza:
A zsido vallast nem "veheted fel". Inkabb aludj, ne itt irkalj hulyeseget. :P
3/17 anonim válasza:
Hát..nehéz kérdés..esetleg napolhatnád az egy időre a dolgot amíg tőlük függsz :)
4/17 anonim válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
5/17 anonim válasza:
miért ne vehetné fel? Nem etnikumhoz kötött
szerintem kár eltitkolnod. Egy nagy balhé még mindig kevesebb energiát vesz ki belőled, mint a hazudozás, titkolózás
és a szüleid antiszemitizmusa nem feltétlen a zsidó vallásnak szól, sokan a zsidó etnikummal nincsenek kibékülve, pontosabban a közöttük levő pénzemberekkel
lehet, hogy magával a vallással nincs semmi problémájuk
6/17 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy a zsidó vallás nem felvehető.
7/17 anonim válasza:
Vegyél fel Nagy-Magyarországos kitűzőt. Semmit nem fognak gyanítani, hihihi...
8/17 anonim válasza:
Ha nem lenne kamu, megkérdezte volna a rabbit.
9/17 anonim válasza:
Feltehető, de nem olyan liberós módon, mint a kereszténység. Nagyon belterjes a vallás. De nem céljuk a családon belüli feszültség. És erről beszélnek az egyházi vezetővel is azok, akik valóban eljárnak.
10/17 anonim válasza:
Nem veheted fel, ha nincs a felmenőid között zsidó.
Tudom, mert én még fiatalon megkérdeztem. (papám volt zsidó - apu apja).
Úgyhogy ne hazudj.
Ha pedig van zsidó a felmenőid között, akkor nyilván meg fogják érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!