Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Életed eddigi legnagyobb...

Életed eddigi legnagyobb szerelmével élsz együtt?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 20:28
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
100%
Igen, ő a férjem:))
2010. ápr. 17. 21:42
 22/29 anonim ***** válasza:
Igen, és még 6 év után is meg vagyok győződve róla, hogy ő az igazi. Nagyon imádom!
2010. ápr. 17. 21:50
 23/29 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. ápr. 17. 23:40
 24/29 anonim ***** válasza:
igen...én is életem legnagyobb szerelmével élek együtt immár 4 éve és házasok is vagyunk és várjuk a kisbabánkat.és nagyon boldog vagyok vele és ö is velem.és azt is tudom hogy igaz ö 30 éves én 22 de tudom hogy neki is én vagyok élete legnagyobb szerelme.mert neki előttem egy nagy szerelme volt 18-20 évesen vele egy évig volt együtt és nagyon szerette...de ö maga mondta hogy amit irántam érez maximálisan túlszárnyalja.egyszer azt mondta nekem hogy állítólag mindenkinek van a világon egy másik fele és hogy ö már megtalálta és én vagyok az.nagyon szeretjük egymást :D
2010. ápr. 18. 06:12
 25/29 anonim ***** válasza:
az biztos, hogy életem első szerelmével élek. hatalmas szerelem volt, ő mindig azt mondja soha más nőt ennyire nem szeretett, mint engem(pedig az első találkozásunk és szakításunk után 2 évig nem találkoztunk, de egyikőnknek sem volt az idő alatt komoly kapcsolata) és én is megőrültem érte. aztán eltelt 3 év és azt hiszem csak a szeretet maradt és megszokás, ami egyikőnknek sem elég. most tanakodunk mi legyen, mert így sem jó(még csak 20vagyok, ő 23), de különmenni sem akarunk. úgyhogy én még nem tudom ki életem nagy szerelme.
2010. ápr. 18. 10:06
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Hú de jó kérdés,én vele élek együtt,már van két gyerkőcünk és kösz,hogy eszembe juttattad,mert egy kapcsolat nem mindig tökéletes és a surlódások lerakódnak,de jó erre vissza emlékezni és táplálkozni a régi emlékekből.
2010. ápr. 18. 11:21
 27/29 anonim ***** válasza:
Sajnos nem, mert elhunyt. :(
2010. ápr. 18. 12:36
 28/29 anonim ***** válasza:
Csak ugyanazt tudom írni, mint a tegnap 21:50-es. IGEN!!!!
2010. ápr. 18. 12:48
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, nem éreztem úgy eddig, hogy bármelyik férfi (csak három volt, a harmadikkal összeházasodtam,sőt gyerek is van), életem legnagyobb szerelme lenne.

Ráadásul nemrég találkoztam vkivel a férjem révén, akiről úgy vélem, hogy sokkal jobban illene hozzám. Sokkal műveltebb, sokkal megértőbbnek, és gyengédebb lelkűnek tűnik.

De az a helyzet, hogy ugrálni nem fogok már, nem merek ketdeményezni.

Tulajdonképpen sohasem éreztem egy férfivel kapcsolatban sem, hogy tényleg hozzám illene, és hogy tényleg ő lenne a másik felem. Szerintem sok legnagyobb szerelem van, több férfi is illhet egy nőhöz, több férfi is lehet, akivel boldog lenne. Ha hosszabb lenne az emberi élet és a fiatalság, én kb. 20 évenként szívesen váltanék, új férfi, új család.

2010. ápr. 18. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!