Életed eddigi legnagyobb szerelmével élsz együtt?
:O meglepődtem a válaszokon
én még csak félig meddig élek vele, de igen, ő az eddigi legnagyobb szerelmem :))
Az,hogy NEM ÉLETÜNK EDDIGI LEGNAGYOBB SZERELMÉVEL élünk,még nem azt jelenti,hogy nem a szerelmünkkel.Igen,a szerelmünk,de nem életünk eddigi legnagyobb szerelme.Ettől függetlenül még lehet Ő a nagy Ő,és az Igazi.Hiába szerettem én x éve mást jobban Nála,ha az vagy nem volt kölcsönös,vagy csalásra épült.
Amúgy igen,a kompromisszum,és az elfogadás fontosak!Nem egyenértékűek a megalkuvással.Ha találtam egy értékesebb,jobb embert,akit más tulajdonságaiért tudok szeretni,jobb Nála,és boldoggá tesz,miért kéne visszatérnem ahhoz,aki bántott?cseszhetem,hogy Őt szerettem eddig a legjobban,ha számos tekinteteben nem Ő volt az Igazi!Az Igazi az az az ember,aki mellet boldog vagyok.Ergo a jelenlegi párom.Az a jelenben nem számít,hogy valaha volt valaki az életemben,akit jobban szerettem Nála.Az a múlt,és ez a jelen.
Igen, a nagy Ő-vel élek együtt.:D
Volt,akibe nagyon szerelmes voltam előtte,csak mi nem illettünk össze,kétszeri próbára sem sikerült,így rájöttünk,h nem jó,és talán a kémia jól működik,de inkább lángolásnak volt jó,mint kapcsolatnak...
Párommal pedig minden klappolt az első perctől,pedig nem is akartunk egymástól semmit. Néhány hónap múlva rajtunk kívül már mki látta,hogy halál szerelmesek vagyunk...
Gyakran azt a legnehezebb kimondani,és észrevenni,ami az orrod előtt van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!