Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Életed eddigi legnagyobb...

Életed eddigi legnagyobb szerelmével élsz együtt?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 20:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
71%
Úristen!!! Hát senki nem a szerelmével él??? Én azt hittem csak én vagyok ilyen szerencsétlen! Miért vannak így összekeverve a dolgok? Ti értitek????
2010. ápr. 17. 20:46
 12/29 anonim ***** válasza:
47%
Tényleg fura, hogy nem a nagy Ő -vel vagyunk. Miért ? Kompromisszum vagy elfogadás?
2010. ápr. 17. 20:49
 13/29 anonim ***** válasza:
91%

:O meglepődtem a válaszokon

én még csak félig meddig élek vele, de igen, ő az eddigi legnagyobb szerelmem :))

2010. ápr. 17. 20:52
 14/29 anonim ***** válasza:
IGEN
2010. ápr. 17. 20:57
 15/29 Tubarózsa ***** válasza:
90%
Én sajnos nem élek még együtt párommal, de ő a nagy Ő :))
2010. ápr. 17. 20:57
 16/29 anonim ***** válasza:
úgyérzem igen. Ő hamarabb mondta ki ezt mint én, ha minden úgy megy ahogy mi szeretnénk, akkor nyáron már együtt élünk:)
2010. ápr. 17. 20:58
 17/29 anonim ***** válasza:
70%

Az,hogy NEM ÉLETÜNK EDDIGI LEGNAGYOBB SZERELMÉVEL élünk,még nem azt jelenti,hogy nem a szerelmünkkel.Igen,a szerelmünk,de nem életünk eddigi legnagyobb szerelme.Ettől függetlenül még lehet Ő a nagy Ő,és az Igazi.Hiába szerettem én x éve mást jobban Nála,ha az vagy nem volt kölcsönös,vagy csalásra épült.

Amúgy igen,a kompromisszum,és az elfogadás fontosak!Nem egyenértékűek a megalkuvással.Ha találtam egy értékesebb,jobb embert,akit más tulajdonságaiért tudok szeretni,jobb Nála,és boldoggá tesz,miért kéne visszatérnem ahhoz,aki bántott?cseszhetem,hogy Őt szerettem eddig a legjobban,ha számos tekinteteben nem Ő volt az Igazi!Az Igazi az az az ember,aki mellet boldog vagyok.Ergo a jelenlegi párom.Az a jelenben nem számít,hogy valaha volt valaki az életemben,akit jobban szerettem Nála.Az a múlt,és ez a jelen.

2010. ápr. 17. 20:58
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Előző: egyetértek, de akkor is, MIÉRT van, hogy a legritkább esetben maradsz végül azzal, akit legjobban szerettél...?
2010. ápr. 17. 21:03
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a nagy Ő-vel élek együtt.:D

Volt,akibe nagyon szerelmes voltam előtte,csak mi nem illettünk össze,kétszeri próbára sem sikerült,így rájöttünk,h nem jó,és talán a kémia jól működik,de inkább lángolásnak volt jó,mint kapcsolatnak...

Párommal pedig minden klappolt az első perctől,pedig nem is akartunk egymástól semmit. Néhány hónap múlva rajtunk kívül már mki látta,hogy halál szerelmesek vagyunk...

Gyakran azt a legnehezebb kimondani,és észrevenni,ami az orrod előtt van...

2010. ápr. 17. 21:05
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Ma 21:03,jogos a kérdés,de az Élet igazságtalan ebből a szempontból.Ez az a kérdés,amelyre senki sem tudja a választ... :-(
2010. ápr. 17. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!