Mit lehet tenni egy hazudós anyóssal? 1X ezt mondja, és a szemedbe hazudik, hogy Ő nem mondta. Mit lehet az ilyennel tenni?
Bocs ha férre nyomtam,a kérdésben szereplő betűket!!Nem szándékosan tettem!
Az helyzet bármit is teszünk ellen kérdőre vonjuk még ránk is támad erélyesen,hogy szemtelenkedünk.Egyszer meg tette azt besétált a gyámügyre,és mi minden voltunk csak jók nem.Mindent elhittek neki.Nem értjük,hogy tudja ezt csinálni,és este lefeküdni,és boldogan aludni.Most csend van,mi is úgy látjuk semmi értelme,hogy bármilyen kapcsolatot ápoljunk vele.De van egy 1 éves picink,és a nagyinak van joga látni,nem tudom,hogy is oldjuk meg ezt.
Nem írod,hogy hány éves az anyósod? Min dig is ilyen volt,vagy csak az utóbbi években? Ha azelőtt nem volt hazudós,akkor valószínűleg beteg.Az agyérelmeszedés,az alzheimer-kór is így kezdődik.Akkor pedig nem veszekedni kellene vele,hanem orvoshoz vinni.
Ha mindnki ráhagyja,akkor te is hagyd rá.Idős korodra lehet,hogy te még kibírhatatlanabb leszel.
A szülőknek igen is joga van megfosztani az unoka látogatás jogától!!!!! Én tuti ezt tenném!! Joga az apának és az anyának van a gyermek láthatást illetően!!!!
Csak addig,míg normális nem lesz!
A 17:28-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!