Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni egy hazudós...

Mit lehet tenni egy hazudós anyóssal? 1X ezt mondja, és a szemedbe hazudik, hogy Ő nem mondta. Mit lehet az ilyennel tenni?

Figyelt kérdés
Még a fiát is meghazutólja,hazudik fűnek-fának utána letagadja,hogy Ő nem mondott ilyent.Mindenki ráhadja a családból,engem meg idegesít mert nem vagyok ehhez a gerinctelen modorhoz szokva.Nagy élvezi amit csinál.
2010. ápr. 17. 16:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Bocs ha férre nyomtam,a kérdésben szereplő betűket!!Nem szándékosan tettem!

Az helyzet bármit is teszünk ellen kérdőre vonjuk még ránk is támad erélyesen,hogy szemtelenkedünk.Egyszer meg tette azt besétált a gyámügyre,és mi minden voltunk csak jók nem.Mindent elhittek neki.Nem értjük,hogy tudja ezt csinálni,és este lefeküdni,és boldogan aludni.Most csend van,mi is úgy látjuk semmi értelme,hogy bármilyen kapcsolatot ápoljunk vele.De van egy 1 éves picink,és a nagyinak van joga látni,nem tudom,hogy is oldjuk meg ezt.

2010. ápr. 17. 17:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem írod,hogy hány éves az anyósod? Min dig is ilyen volt,vagy csak az utóbbi években? Ha azelőtt nem volt hazudós,akkor valószínűleg beteg.Az agyérelmeszedés,az alzheimer-kór is így kezdődik.Akkor pedig nem veszekedni kellene vele,hanem orvoshoz vinni.

Ha mindnki ráhagyja,akkor te is hagyd rá.Idős korodra lehet,hogy te még kibírhatatlanabb leszel.

2010. ápr. 17. 17:58
 13/14 anonim ***** válasza:

A szülőknek igen is joga van megfosztani az unoka látogatás jogától!!!!! Én tuti ezt tenném!! Joga az apának és az anyának van a gyermek láthatást illetően!!!!

Csak addig,míg normális nem lesz!

A 17:28-as.

2010. ápr. 17. 18:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Jó magassról tegyél rá, szerintem az ilye emberkék azért hazudoznak mert nincs saját életük nem tudnak miről dumálni, ezért mindenféle baromságo' összehordanak hogy legyen min csámcsogni.
2010. ápr. 17. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!