Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi fér bele a barátságba?

Mi fér bele a barátságba?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy van egy nagyonjó barátod/ barátnőd.Gondjai vannak, megbeszélitek, segítesz neki.

Megbetegszik, akkor kérdezed tőle hogy van, és ha pl tudod hogy egyedül van nem hagyod magára.

Ti mit tesztek meg a legjobb barátotokért/barátnőtökért?

2010. ápr. 17. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

hát ezeket,amiket leírtál.

Na meg tudja,hogy bármikor számíthat rám, felhívhat az éjszaka közepén is akár.

Volt olyan h több mint 2 órát beszéltünk késő este telefonon - vagyis ő beszélt és sírt én meg vigasztaltam - mert szakítottak a párjával. Mivel másik városban él,elmenni akkor nem tudtam hozzá, de telefonon megtettem minden tőlem telhetőt.

2010. ápr. 17. 16:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a legjobb barátnőmmel mindent megbeszélünk.Sosem adja tovább amit mondok neki.Minden nap próbálunk beszélni msn-en, mert ő most még külföldön él. De amikor itthon van ha bármi problémája van számíthat rám.

2010. ápr. 17. 16:20
 3/9 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk beteg vagy, és nem érdeklődik irántad napokig?
2010. ápr. 17. 16:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

ne legyél már ilyen önző!

A legjobb barát nem sajátít ki... nem?

2010. ápr. 17. 16:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem.Csak kíváncsi vagyok.
2010. ápr. 17. 16:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az csak akkor van ha kicsit összekapunk. Volt már hogy nem beszéltünk napokig de akkor sem volt tragédia.Utána mindent megbeszéltünk ami azokon a napokon történt.

Ha itthon lesz és beteg lenne az fix hogy átmennék hozzá és vinnék neki valamit.

[16:20 voltam ]

2010. ápr. 17. 16:30
 7/9 anonim ***** válasza:
A legjobb barátnőmmel mi mindent megtettünk egymásért,amit megtehettünk. Nem egy hellyen lakunk,és mikor még messzebb költöztem,mert összejöttem a jelenlegi párommal, akkor már egy idő után valahogy tojt rám. Amikor kakiban volt,akkor eszébe jutottam,végig hallgattam,majd megbeszéltük,hogy ez így nem ok. Kb 1 évig tartott a "csoda" majd megint feledésbe merültem. Aztán az anyja írt levelet,hogy anyagi kakiban vannak,és 1 mondat volt barátnőmről. 9hónap telt el,az anyja megint levelet írt,amire már válaszoltam,amire a barátnőm írt. És mert ilyen vagyok, nevezzetek idiótának... megbocsáltottam. Én ezt teszem meg a legjobb barátnőmért: megbocsáltás. :)
2010. ápr. 17. 17:19
 8/9 A kérdező kommentje:
16.27-es.De ha tudja hogy egyedül vagy, és napokig feléd se néz, nem hív, csak rosszul esik.Hiszen a legjobb barátod/barátnőd.Nem?Akire állítólag mindig mindenben számíthatsz...
2010. ápr. 17. 18:47
 9/9 anonim ***** válasza:

szia!

miért esne rosszul?én kb 2hete nem beszéltem már vele.Más dolgunk van,messze lakunk egymástól...Ha újra találkozunk viszont olyan,mintha tnap váltunk volna el.

Pont beszélgettünk vele a múltkor,arról volt szó,hogy akkor most ez baj,h így vagyunk,vagy sem.

Apukája pedig mondott erre egy nagyon bölcset,hogy majd rájövünk,hogy néhány nap,hét,hónap semmit sem jelent ha kimarad,ha utána mikor egy év múlva találkozunk nem úgy ülünk,mint a sült hal,hanem onnan tudjuk folytatni "ahol abbahagytuk"

Nekem ilyen a legjobb barátnő...

2010. ápr. 17. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!