Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy alkoholista apa mellett...

Egy alkoholista apa mellett hogy lehet normális életet élni? 16/L

Figyelt kérdés

Az "apám" amióta az eszemet tudom mindig is alkoholista volt.

Azt elmondom hogy cigányok vagyunk. De nem trokhárok vagyunk.

Csak az a baj hogy az apam le éget minket állandóan , és trokhárokkal foglalkozik, olyanokkal ál le akikkel még egy hajléktalan se álna le.

Tönkreteszi az egész életünket.

2010 ben , volt egy több milliós autunk, de ő azt is el ba szta mert reszegen vezette es darabokra torte. Elvették a jogosítványát e honapba anya be fizetett neki 80 EZER forintot!!! Hogy vissza kapja a jogsit mi mondtuk neki hogy minek fizeti be ugyanigy inni fog meg nem a családját fogja vinni hanem masokat.

De ő akkor is be fizette.

Amugy az anyamrol se tudok semmi jót mondani szóval egymashoz illok

De az lemne a kerdesem hogy hogy lehet egy alkoholista apa mellett normális eletet élni?

Mindenki elott csak le jarat minket de nem mintha erdekelne mások véleménye.

Van valaki hasonló helyzetben?

2016. júl. 25. 21:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon sajnálom, hogy fiatalon ilyen sok rosszat kell kibírnod. Ezért minden tiszteletem a tiéd. Én éltem 3 honapig közös albérletbe alkoholistával. Mikor ivott, kötöszködött, verekedett. Sose felejtem el, kipucultam a kádat, gyönyörűen szabadnapomon. Másnap egész nap melóztam és éjfélre értem haza. A kád eldugulva, tiszta mocskosan, a kézmosó, wc szintén, valami beleborítva, és a többi incidens.Kicsit selytem milyen lehet egy ilyennel egy levegőt szívni. De ne add fel, te már csak nyerhetsz és erősebb leszel. A sulit folytasd, és tanulj egy nyelvet. Te egy remek, értékes ember vagy, mindenkinek nehéz ilyennek maradnia ebben a világban. Erre ügyelj mindig! Szívből kivánok neked, kitartást, és sok sikert álmaid valóraváltásához!
2016. júl. 26. 00:04
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2016. júl. 26. 00:09
 13/20 anonim ***** válasza:
Ezt nézd meg, nekem nagyon bejött: https://www.youtube.com/watch?v=i9D5e8oEVzk
2016. júl. 26. 00:23
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

F**m az ilyen emberekbe, csinálják a gyereket, aztán meg rájuk se b**nak. És csak termelik újra a munkanélküliséget, és még annak sincs lehetősége kitörni, amelyik nem teljesen hülye, és még akarata is van a jobb életre.

Nem lehet mellette normális életet élni, viszont vannak cigány fiatalokat támogató alapítványok, hátha segítenek. Nézz utána.

2016. júl. 26. 12:47
 15/20 anonim ***** válasza:
És anyud dolgozik valamit? Vagy vannak testvéreid?
2016. júl. 26. 20:57
 16/20 A kérdező kommentje:

Van 3 testverem, sajnos.

Az anyam a Boschba van

2016. júl. 26. 21:22
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia egyrészt örülök, hogy téged foglalkoztat annyira a kérdés, hogy ki merted írni és fel merted vállalni önmagad. Örülök, hogy cigány létedre nem nyugszol meg jelenlegi helyzeteddel és megpróbálsz segítséget kérni másoktól. Sajnálom a helyzeted, egyetlen lehetőséged adódik a kitörésre, ha megpróbálsz tanulni és felvételizni az egyetemre/főiskolára. Onnantól megfogják a kezed. Különböző szervezetek fel fognak karolni, kérj ebben segítséget, gondolj bele lehet két év kínszenvedés és pokol, de utána nem kell az alkoholista apádat tovább tűrnöd. Próbáltam iránymutatást adni, remélem sikerült.
2016. júl. 26. 23:47
 18/20 anonim ***** válasza:
Mit tanultál a suliban? Apud mivel foglalkozott mielőtt ilyen lett, mondod, hogy drága autója is volt.
2016. júl. 29. 21:51
 19/20 anonim válasza:

Üdv sorstárs!

Szintén ilyen ,,nagyon" jó apával áldott meg a sors. Beszéld meg anyukáddal, és apukáddal is tudasd! Egyszer amikor apám jött értem a suliba tök részeg volt és a barátnőim előtt annyira égett a pofám inkább bementem a klotyiba kimásztam és hazamentem egy hosszabb úton. Aztán felhívtam hogy én már otthon vagyok. Szerintem egyrészt próbálj a nap több részében átmenni barátnőkhöz ha van barátod vele találkozgatni. Persze ez csak egy átmeneti dolog hogy kevesebbet legyél vele. Az az egyenes út ha megbeszéled velük hogy merre hány méter.

2016. aug. 9. 23:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Legjobb barátom apja is ilyen, igaz ő távol dolgozik tőlük, úgyhogy nem látják mindennap, de elég az a 2-3 hetente is....(ismerem a tagot). 4-en élnek együtt, a srác, a 2 huga és az édesanyjuk, szépen élnek, szeretetben, nagyon kedves család, a lányokon nem látszik hogy baj van otthon, támogatják egymást. Sajnos én is testközelből ismerem a szitut, én nem voltam ilyen szerencsés, senkim nem volt pedig nagy a családunk. Én tönkre is mentem (többek közt emiatt is)
2016. szept. 2. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!