Egy alkoholista apa mellett hogy lehet normális életet élni? 16/L
Az "apám" amióta az eszemet tudom mindig is alkoholista volt.
Azt elmondom hogy cigányok vagyunk. De nem trokhárok vagyunk.
Csak az a baj hogy az apam le éget minket állandóan , és trokhárokkal foglalkozik, olyanokkal ál le akikkel még egy hajléktalan se álna le.
Tönkreteszi az egész életünket.
2010 ben , volt egy több milliós autunk, de ő azt is el ba szta mert reszegen vezette es darabokra torte. Elvették a jogosítványát e honapba anya be fizetett neki 80 EZER forintot!!! Hogy vissza kapja a jogsit mi mondtuk neki hogy minek fizeti be ugyanigy inni fog meg nem a családját fogja vinni hanem masokat.
De ő akkor is be fizette.
Amugy az anyamrol se tudok semmi jót mondani szóval egymashoz illok
De az lemne a kerdesem hogy hogy lehet egy alkoholista apa mellett normális eletet élni?
Mindenki elott csak le jarat minket de nem mintha erdekelne mások véleménye.
Van valaki hasonló helyzetben?
F**m az ilyen emberekbe, csinálják a gyereket, aztán meg rájuk se b**nak. És csak termelik újra a munkanélküliséget, és még annak sincs lehetősége kitörni, amelyik nem teljesen hülye, és még akarata is van a jobb életre.
Nem lehet mellette normális életet élni, viszont vannak cigány fiatalokat támogató alapítványok, hátha segítenek. Nézz utána.
Van 3 testverem, sajnos.
Az anyam a Boschba van
Üdv sorstárs!
Szintén ilyen ,,nagyon" jó apával áldott meg a sors. Beszéld meg anyukáddal, és apukáddal is tudasd! Egyszer amikor apám jött értem a suliba tök részeg volt és a barátnőim előtt annyira égett a pofám inkább bementem a klotyiba kimásztam és hazamentem egy hosszabb úton. Aztán felhívtam hogy én már otthon vagyok. Szerintem egyrészt próbálj a nap több részében átmenni barátnőkhöz ha van barátod vele találkozgatni. Persze ez csak egy átmeneti dolog hogy kevesebbet legyél vele. Az az egyenes út ha megbeszéled velük hogy merre hány méter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!