Szüleim eléggé konzervatívok, maradiak. A problémám az hogy néha, ha a barátom nálam alszik, azt nagyon nem nézik jó szemmel, arra hivatkozva hogy ez nem illik stb. Az lenne a kérdésem hogy igazuk van, és valóban nem illik? Vagy 3 éves kapcsolat után azért már ez normális? (még ha maradiak is) Eléggé elbizonytalanítottak, és a véleményetekre vagyok kíváncsi.
Szerintem abszolút rendben van, nem úgy, mint a helyesírási hiba a kérdésben.
2016. júl. 21. 21:28
2/13 anonim válasza:
Valaki 20 évesen együtt él a párjával...
20 éves vagy 3 éves kapcsolatban, teljesen természetes, hogy egymásnál alszotok.
2016. júl. 21. 21:29
3/13 anonim válasza:
Dehogy illik! Dugás után tessék a fickónak hazafáradni!
2016. júl. 21. 21:29
4/13 anonim válasza:
Mondd meg a maradi szüleidnek hogy 1900-as években 14 évesen házasodtak, szültek az emberek.
2016. júl. 21. 21:32
5/13 anonim válasza:
Csak házasság után szabad együtt aludni. A barátod vegyen feleségül! Te asszonynak születtél nem pedig élvezeti tárgynak.
A szüleidnek igaza van. Vegyen feleségül a barátod. Ha nem akar tégedet feleségül venni, akkor csak kihasznál téged szexuális vágyai miatt.
Húsz éves asszonynak való nő vagy!
Három év után még nem térdelt a lábad előtt házassági kéréssel? Mit akat tőled?! Három év után már bőven a felesége kell, hogy legyél!
A szüleidet ez zavarja! A szüleid erkölcsös emberek!
2016. júl. 21. 21:41
6/13 anonim válasza:
Ha el tudták bizonytalanítani, akkor még gyerek vagy tehát igazuk van, nem való neked a szex.
2016. júl. 21. 21:50
7/13 anonim válasza:
Én 17 éves voltam, amikor barátommal először együtt aludtunk, teljesen természetes dolog volt a szüleim részéről is. Azóta sok idő eltelt, már 3 éve vagyunk együtt, és még mindig normális, hogy együtt alszunk. Mondd szüleidnek, hogy nem normális a felfogásuk...
29L
2016. júl. 21. 22:41
8/13 anonim válasza:
Hopsz, elírtam. 19L
2016. júl. 21. 22:41
9/13 anonim válasza:
Persze hogy nem normális a szülői házban együtt aludni egy vad idegen férfival. Mit gondolsz te ott henye-résszel a csávóval apád meg üljön karba tett kézzel a másik szobába én agyon csapnám azt a srácot aki nálunk akarna aludni a lányommal még ha 30 lenne is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!