Miért szidják a gyermektelen nőket?
én is ezt hallgatom, hogy miért nincs még. bezzeg akik a gyerekszobába anyuci nyakára nyomják sorban, azokat nagyra tartják-
primkok
Mert retardáltak.
Akinek van egy csepp esze, az tudja,hogy egyrészt nem mindenkinek lehet gyereke. Másrészt meg vannak olyanok, akiknek nem való gyerek. Az olyanok inkább ne is vállaljanak kényszerből, mert csak a gyerek életét keserítik meg. Tudok olyat, akire ráerőltették a gyereket. A mai napig mondogatja a gyerekének,hogy te vagy a legnagyobb hiba az életemben, elrontottad az életem...stb.. Szerintetek milyen érzés lehet a gyereknek? Ő semmiről nem tehet, nem tehet róla,hogy az anyukája nem szereti a gyereket és őt sem. Nem kellett volna így gyereket vállalni.
Sajnos /nem sajnos én sem igazán szeretem a gyerekeket, nem is tudok velük mit kezdeni, ahogy tudom kerülöm őket. Ha a buszra felszáll egy üvöltő kölyök, inkább leszállok és várok másikat.De a kis "cuki" gyerekeket sem tudom elviselni. A párom is hasonlóan van.Nem tervezünk gyereket. Csak azért nem fogunk bevállalni, mert a társasdalom azt várja el. Félnék,hogy nem tudnám szeretni ,úgy ahogy megérdemelné. + teljesen jól el vagyunk gyerek nélkül. Akinek nem tetszik, az így járt. Ez a mi életünk ,senkinek nincs joga beleszólni.
Egyébként az sokkal undorítóbb, amikor tudom,hogy valakinek nem lehet gyereke és a gyerekes anyák belerúgnak még egyet.. Van olyan barátnőm, aki már nagyon régóta szeretett volna gyereket..Eljött az ideje, próbálkoztak is. És ekkor derült ki egy betegség, ami miatt el kellett távolítani az egész méhét.Nagyon megviselte szegényt. És mégis belerúgnak a gyerekes anyák. nem tekintik nőnek, meg mondják,hogy miért nem szültél előtte(betegség előtt)? mint hogyha tudhatta volna előre,hogy mi lesz.. szóval az ilyen nagyon undorító.
de ahogy látom, csak azok a gyerekes nők csinálnak ilyet, akiknek valami nagyon nem klappol az életükkel(párkapcsolat, munka stb).
akinek rendben van az élete, az nem mással foglalkozik szerintem.
#14-es, ez jó nagy marhaság :) !
Sokak úgy tartják, hogy attól nő a nő, ha kihord és felnevel egy gyermeket. Ebben éli meg a nőiességét, a valódi érzelmeket, amik csak az anyaságban léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!