Úgy érzem a barátom anyukája nem kedvel! Igazából nem tudom miért, mindig töm sütivel és aranyos velem. De mégis ezt érzem. Miért?
Szia!
Írsz esetleg negatív példákat?Vagy a süti tömés is ilyen?
a sütii tömés az kedves :D
Hát igazából nincsenek ilyen negatívak, csak valamikor amikor átmegyek hozzájuk elkezd velem beszélgetni máskor meg köszön és rám se néz kb.
Nézd a fiam már lassan 20 éves.Amikor át jön a barátnője van amikor órákig tudok vele beszélgetni,és van amikor meg sem szólalok,sőt ilyenkor annak örülök ha csak köszönnek és felmennek a szobába,vagy kaja után már el is mennek..de ez nem azért van mert nem kedvelem a fiam barátnőjét.Semmi bajom nincs vele,SŐT! nagyon rendes,értelmes lánynak tartom.Bár soha nem szólok bele a fiam magánéletébe, a viselkedésem nem rájuk vonatkozik..Vannak nekem is hülye napjaim amikor nem akarok senkivel dumálni,amikor örülök a luk van a seggemen,és nem vágyom másra csak arra,hogy egyedül legyek pár óráig..Ez mindenkinél előfordul...Azért mert a barátod anyja is néha ilyesmit csinál,az nem biztos,hogy neked szól...
Egyébként megsúgom neked,hogyha egy kis barátnő nem tetszik akkor azt nem tömöm sütivel,és a kezdettől fogva lehet érezni a levegőben,hogy nincs szimpátia...
Szóval nyugi kislány,csak egyszerűen rossz napjai vannak...
39/N
Szerintem lehetséges, hogy jól érzed.
Az is lehet, neki is furcsa még a helyzet, és nem ismer eléggé, de "jó" akar lenni.
Meglátod úgy az igazi valóját, hogy másokkal hogyan viselkedik. Őszinte a kedvesség? vagy máz? A hátuk mögött másképp viselkedik?
Rá fogsz jönni mindenre, csak türelem.
Igen, pl én is ha átjön a barátom haverja, akkor néha, ha jó kedvem van leülök dumálok velük, néha meg le se szarom, dumáljanak egymással. Olyankor ideülök a géphez, és csetelek, vagy elmegyek itthonról, vagy csinálok valami mást. Lehet hogy a barátom haverja is azt hiszi, hogy néha nem kedvelem őt, de hát mért kéne mindig a vele foglalkoznom? Olyan sokszor átjön, hogy már nem nagy szám :) És különben is, nem hozzám jön, hanem a barátomhoz, ezért is hagyom őket békén, nem dumálok bele a beszélgetésükbe :) Elvunolok a másik szobába, nem zavarom őket, aztán ennyi.
Ha meg valamit akar dumálni, nem bánom, de én nem kezdeményezek :)
És nem utálom, sőt, szerintem jó fej, csak nincs kedvem mindig vele foglalkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!