Mit kéne csinálnom?
Szüleim nagyon régóta már rossz viszonyban vannak. Legutóbb is volt egy hatalmas vita.
Közben rájöttem, anyám félrelépett. Beismerte nekem végül.
Rendeződött közben a szülők közti viszony, viszont apám semmit nem tud.
Ha elmondom a család, munkahelyek, ház odavan.
Anyám csitit, hogy ne tegyem, de nem bírom magamban tartani. Szerinte a családot, ami újra egyben van szétrombolom és a többi megy magával.
Erőszaktól félek a legjobban.
Ha elmondom, lehet megbánom, ami esetleg történik a szokványos válásokon felül.
Ami gyötör, apám szemébe nem tudok nézni.
Anyám meg szó szerint nincstelen lesz.
Volt valaki már hasonló helyzetben?
Mit tegyek?
20 éves felnött vagy ha ök szolnának bele a te kapcsolatodba mit szólnál
arról nem is beszélve ha a saját elátásodat nem tudod ellátni minek pattogsz
Milyen ostobaságokat írtok, úristen.
Köteles vagy elmondani, normális család alapja az őszinteség.
Nem, nem Te fogod tönkretenni a családot. Anyádnak viszont elég aljas húzása az hogy ilyet mer neked mondani.
Ő tudja hogy miért csalta meg, mik a körülmények. De a megcsalásra semmilyen esetben nincs mentség. Arra pedig pláne nem hogy ne mondja el és végül a gyereket "kussoltassa" és vádolja a család szétrombolásával. Érzelmi zsarolásnak hívják azt amit anyukád csinál.
Mentem keresztül hasonló dolgon, elég zűrös, szar családom van.
Légy erős, mondd el és vigyázz magadra.
19/F
Adott helyzetben én nem apádat sajnálnám. A jelek szerint eléggé rásegített arra a tényre, hogy anyukád keresett valaki mást. Anyukád valami miatt mégis ragaszkodik ehhez a házasságnak nevezett sz.rhoz, és ha ő így döntött, akkor neked nincs jogod ezt a döntését felülírni.
Nehéz lehet neked, ez biztos, de amit látsz, az gondolom csak a jéghegy csúcsa, volt ott még biztosan sok más is, amit eddig nem kötöttek az orrodra.
Szerintem örülj a pillanatnyi békének, és ne akard megbolygatni ezt a helyzetet.
Te a saját életedért, és a saját párkapcsolatodért vagy felelős, a szüleid majd megoldják a sajátjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!