Mit kéne csinálnom?
Szüleim nagyon régóta már rossz viszonyban vannak. Legutóbb is volt egy hatalmas vita.
Közben rájöttem, anyám félrelépett. Beismerte nekem végül.
Rendeződött közben a szülők közti viszony, viszont apám semmit nem tud.
Ha elmondom a család, munkahelyek, ház odavan.
Anyám csitit, hogy ne tegyem, de nem bírom magamban tartani. Szerinte a családot, ami újra egyben van szétrombolom és a többi megy magával.
Erőszaktól félek a legjobban.
Ha elmondom, lehet megbánom, ami esetleg történik a szokványos válásokon felül.
Ami gyötör, apám szemébe nem tudok nézni.
Anyám meg szó szerint nincstelen lesz.
Volt valaki már hasonló helyzetben?
Mit tegyek?
Én is azt tudom tanácsolni,hogy ne szólj bele.
Én is tudtam meg 1-2 hasonló megcsalásos dolgot a közeli családtagjaimról. De nem szóltam bele, mert nem az én dolgom. Az adott félnek sem mondtam,hogy tudok a félrelépéséről.Nem az én dolgom!! Neki kell elszámolnia a lelkiismeretével. Anyukád,hogyha komolyan gondolja,hogy meg akarja menteni a házasságot, akkor előbb-utóbb bevallja majd magától.Ne avatkozz közbe.
Anyukádnak persze elmondhatod négyszemközt, hogy legyen őszinte. De ne te áruld be. Nem a te feladatod.
Miből gondolod, hogy apád nem tud semmit? Nyilván nem véletlenül voltak korábban veszekedések.
Nem mondanám el.
Nem tudhatod, hogy apád nem csalta-e meg anyádat.
Nem tudhatod, hogy apád hajlandó-e lefeküdni anyáddal és esetleg ezért volt mással anyád.
Nem tudhatod, hogy egyáltalán van-e még köztük szexuális kapcsolat, és mindketten külön utakon is járnak. Mint ahogy ez rengeteg kapcsolatban így van, 10-20-30 év után.
"Anyám csitit, hogy ne tegyem, de nem bírom magamban tartani. Szerinte a családot, ami újra egyben van szétrombolom és a többi megy magával. 2
Érdekes hárítás!
Nem ő lépett félre?
Akkor miért RÁD vetíti a házassága szétrombolását?
"Anyám meg szó szerint nincstelen lesz. "
Mért lenne? Nem lesz!
Anyukád evvel a hazugsággal tart sakkban.
Ha apádnak képes hosszú idő óta ilyen fontos dologban hazudni, ne hidd, hogy veled őszinte!
1: "mi a francnak avatkozol bele a magánügyükbe? Nem rád tartozik."
A szülők és a gyerekük nem egy családot alkotnak KÖZÖS magánüggyel?
Akkor mitől család a család?
Sajnos anyám apám mellett az évek során idegileg tönkrement, gyógyszert is szed már. Minden áron azon van, hogy együtt maradjunk, de én nagyon nehezen tudom felfogni.
Anyukám a havi fizetéséből lenne el, mert a házeladás nem megy egy hamar.
Apám meg elég forrófejű, volt a múltban is sok rossz, amit most tudtam meg.
Volt ütés, minden.
Ennek ellenére támogatnak engem, felvételi egyetemre meg hasonlóak.Valószínűleg megszűnne mindez, ha szólok, de az a baj mondom nem tudok másra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!