Ti hány éves korig nyaraltok a családotokkal?
Az az igazság hogy idáig meg se fordult a fejemben hogy ne nyaraljak a szüleimmel és a tesómmal.Minden évben elmegyünk egy hétre, és általában jól szoktuk érezni magunkat.
Viszont apáék mondogatták idén hogy jövőre már lehet nem is lesz kedvem velük menni meg biztos majd a barátaimmal akarok kirándulni.De az igazság az hogy nem:/
A gimiben nincsenek közeli barátaim csak haverok de velük semmi kedvem menni mert tudom hogy piálni akarnának én meg nem vagyok iszákos.Eléggé introvertált vagyok, nem szeretem a bulizós, tömeges helyeket és szivesebben túrázom a családommal mint hogy a haverokkal menjek el egy ilyesmi kirándulásra.
Iskolán kívül van egy hasonlóan introvertált lány barátnőm,de nem hiszem hogy ő el akarna jönni egy több napos kirándulásra, meg ahhoz pénz is kell.
Szerintetek ez ciki? Alig egy hónap múlva 17 leszek, az osztálytársaim, meg korosztályom már nem is gondolkodok rajta hogy elmenjen-e barátokkal nyaralni, de én egyszerűen nem akarok, jobban szeretem a nyugis családi nyaralásokat.
Ti hány éves korig voltatok így vele?
16/l
27 éves vagyok, a nővérem 32. A mai napig együtt megyünk síelni a szüleinkkel, csak most már jönnek a mi férjeink és gyerekeink is. A nyaralásnál már más a helyzet, megyünk külön is, de kb. 2-3 évente elmegyünk együtt is valahova. Idén például kimarad a szülős nyaralás, mert a nővérem szül, de jövőre megyünk együtt mindannyian. :)
Mi is sokkal jobban szeretjük ezt. A férjem elég bulizós, ő el szokott menni külön is haverokkal, néha napján én is, de nekem kevésbé van rá igényem. :) Ez tipikusan a síelésre vonatkozik egyébként.
Nyugi, ne érezd magad hirtelen felnőttnek 16-17 évesen! Én is 17 vagyok, és bármennyi is a "felnőttként" viselkedő ember ilyen korban, az én tapasztalatom az, hogy 17 évesen az ember még még bőven gyerek, aki - ki gyakrabban, ki ritkábban - de igenis szüksége van a szüleire. Annak is, aki barátokkal megy nyaralni. :D
Mi sosem jártunk családi nyaralásra, mert egyke vagyok és unokatesóm se nagyon van, aztán így baromi unalmas lenne, de időnként például el szoktam menni a szüleimmel moziba, és ebben semmi ciki nincs. Az ember összetartozik a családjával, és ők azok, akik mindig melletted lesznek. :D Aki ezt cikinek tartja, annak egyszerűen csak nem jó a családja, és az ilyen embert inkább sajnálni kéne.
Kedves kérdező, emlékeztetsz valakire,akit nagyon jól ismerek :) Magamra! Én mindjárt 18 leszek, és eddig minden évben kérdes nélkül mentem a családdal nyaralni, szülőkkel, nagyszülőkkel, sőt távolabbi rokonokkal is. Én borzasztó családcentrikus vagyok, nekem ez a normális. A suliból az ismerőseim a nyáriszünet első napján lelépnek otthonról és végigfesztiválozzák-piálják a nyarat. A soundon szerinfem konkrét osztálytalálkozó volt :) Engem ez a fajta kikapcsolódás sosem vonzott, életemben nem piáltam, vagy ilyesmi. Szerintem az ilyen dolgokhoz és családi nyaralásokhoz való hozzáállásom nem fog számottevően megváltozni, szóval én jövőre is fix ember leszek a családi nyaraláson. Vannak barátnőim egyébként, de ők hozzám hasonlóan gondolkodnak, így tudunk igenyes programokat szervezni :)
Üdv:egy 17 éves, jelenleg a nagybátyjánál nyaraló görög lány :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!