Ti hány éves korig nyaraltok a családotokkal?
Az az igazság hogy idáig meg se fordult a fejemben hogy ne nyaraljak a szüleimmel és a tesómmal.Minden évben elmegyünk egy hétre, és általában jól szoktuk érezni magunkat.
Viszont apáék mondogatták idén hogy jövőre már lehet nem is lesz kedvem velük menni meg biztos majd a barátaimmal akarok kirándulni.De az igazság az hogy nem:/
A gimiben nincsenek közeli barátaim csak haverok de velük semmi kedvem menni mert tudom hogy piálni akarnának én meg nem vagyok iszákos.Eléggé introvertált vagyok, nem szeretem a bulizós, tömeges helyeket és szivesebben túrázom a családommal mint hogy a haverokkal menjek el egy ilyesmi kirándulásra.
Iskolán kívül van egy hasonlóan introvertált lány barátnőm,de nem hiszem hogy ő el akarna jönni egy több napos kirándulásra, meg ahhoz pénz is kell.
Szerintetek ez ciki? Alig egy hónap múlva 17 leszek, az osztálytársaim, meg korosztályom már nem is gondolkodok rajta hogy elmenjen-e barátokkal nyaralni, de én egyszerűen nem akarok, jobban szeretem a nyugis családi nyaralásokat.
Ti hány éves korig voltatok így vele?
16/l
19 éves a lányom. Ugyan pár napra az osztálytársakkal is lemennek a Balcsira egyik osztálytárs nyaralójába (hál istennek nem isznak), de mégis jött velünk idén is nyaralni és nagyon jól érezte magát. Ez nem kor kérdése.
Ő fogja eldönteni, de amíg igénye van rá nagyon szívesen veszem, hogy együtt is nyaralunk. Anyukám már meghalt, de sokszor mentünk el velük is kirándulgatni (hosszabbra az állatok miatt nem tudtunk együtt) és egyáltalán nem éreztem cikinek.
Tavaly együtt nyaraltunk a szüleimmel és az anyósommal (én, a feleségem és a két gyerek). Sosem ültek még repülőn és sosem voltak messzebb a szomszéd országoknál, anyósom a tengert is most látta először. Nagyon jó volt, tervezzük, hogy jövőre megismételjük.
32/F
Kb 17 éves korimig nyaraltam anyuékkal, utàna izgibb volt az 1-2 hét egyedül (mármint nèlkülük) otthon.
Aztàn olyan 27 éve korom óta eljárunk párévente együtt megint :)
Én kifejezetten irigylem, hogy kb az összes ismerősöm a családjával jár nyaralni, egyik legjobb haverom is pont mesélte hogy szüleivel voltak itt-ott külföldön.
Így belegondolva, mi gyerekként voltunk utoljára családdal, aztán az egész kamaszkorom és utána lévő 10 évem úgy telt hogy fel sem merült a közös kikapcsolódás. Sőt, apám egy semmirekellő alkoholista volt, aki csak a "munkaerőt" látta bennem, és ha havonta-kéthavonta hazamentem akkor is első dolga az volt hogy "na gyorsan csináld meg ezt, azt amazt, hogy ne nekem kelljen". Meg folyton le lettem hordva mindennek, hogy mi a f..sznak megyek haza, ha nem is segítek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!