Hogy tetsznek ezek a nevek:Henrietta, Amélia, Emma?
Kiállok az Amélia mellett. Szerintem lehet Emmának is becézni, szóval duplán jó.
19:43-asnak üzenem, hogy nézze meg a Amelie csodálatos életét, és majd aztán mondjon ilyen ostobaságokat a szappanoperákkal kapcsolatban... Mert spec. szerintem az egyik legjobb francia romantikus film, amolyan igazi, franciás virtussal, Yann Tiersennel, na meg Audrey Tatouval. Ha egyszer majd lesz szabadidőd... [link]
Szia! Nem tudom mennyire hiszel a spirituális dolgokban, de jobb, ha az anyuka mondja ki a végszót...
Nem akarok okoskodni. :)
Nekem az Emma a szép ezek közül. :)
A Henrietta szép,viszont én akkor inkább már a Henriettre (a nélkül) szavaznék,úgy kicsit ritkább mint a-val a végén egyébként én is Henriett vagyok.
Az Amélia is szép,de annál sokkal jobb az Emma.
Mikor terhes voltam nagyon sokat gondolkodtunk a kislányunk nevén 7.hónapba jártam mire megtaláltuk a "megfelelőt".A 40. héten fájások közepette útba a kórházba eszembe jutott egy név amiről előtte szó se volt,férjemnek is nagyon tetszett így azt adtuk neki.Sokan mondták már,hogy nagyon illik rá a neve,ha arra gondolok nem is lett volna hozzá illő az a név amin hónapokig agyaltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!