A nevelőapám amikor megérkezett meglátott! Én voltam a hibás tudom de akkor is szerintetek ciki? (többi lent)
Amikor kimentem a mosdóba pisilni nem zártam be az ajtót mert csak én meg anyu voltunk otthon. Anya éppen aludt a másik szobában. Mivel meleg volt csak egy póló meg egy bugyi volt rajtam. Már épp végeztem volna a dolgommal amikor nyílt a bejárati ajtó (sajnos tökéletes rálátás nyílik a fürdőre mivel szemben van vele) és belépett a nevelőapám mire rémültem felpattantam majd felhúztam a bugyim. Azt hittem a kutyám az mivel az évek során ügyesen megtanulta kinyitni az ajtókat de amikor ő lépett be nagyon megijedtem. Ő meg becsukta az ajtót egy "miért nem lehet becsukni azt az ajtót" c. mondattal majd elkáromkodta magát és bement. :(
Jó a kapcsolatom vele és nem akarom, hogy kerüljük egymást vagy valami.
Csak basszus éppen nem figyeltem most az ajtóra mert a nap több mint a felét otthon töltöm és egyedül. Nem igazán csinálok belőle ügyet hiszen senki sem látja.
Elmondja vajon anyunak v kerülne fog?
Normális válaszokat kérek!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!