Anya mért nem engedi, hogy az új szomszéd lánnyal barátkozzak? Mindig szidja, hogy jajj ők gazdagok csak kiakar használni mert még nem ismer senkit.
Most leszek 10. es , sajnos olyan osztályba kerültem ahol a pénz számít. Mivel szegényebbek vagyunk kiközösítenek nem csak engem a többi szegényebbet is.
Ezek a lányok a mai tipikus tömeg ribizli növendékek.
AZ új szomszéd lány is. Először nem örültem ,hogy a szomszédom.. Nagyon szép és csinos.
Az anyukája át jött, hogy mondja az enyémnek hogy osztálytársak leszünk a lányával.
Akkor nem örültem..
Rá egy hétre a kölyök szobakutyájuk kiszökött az udvarra és át jött hozzánk.
Én vittem neki vissza és utána jót beszélgetünk és pozitívan csalódtam nagyon aranyos és érdekli a jövője , hogy tovább tanuljon , hogy legyen belőle valaki.
Anya este jól lecseszett , hogy mit barátkozok vele , meg csak kirinyálni tudta a kutyát foglalkozni meg nem tud vele meg unta a másikat az meg most ki lett zárva a kertbe( pitbull, és eddig lakásba laktak)
Ma délelőtt átjött hogy ha van kedvem menjünk el ebédelni és fagyizni majd ki a holt folyóhoz fürdeni. Anya nem engedett el mert , hogy biztos unatkozik nincsenek barátai mert most költözött ide, meg nekünk nincs ilyen csavargásokra pénzünk. ( pedig meghívott volna, mert vissza vittem a kis kutyát, és az unokatesója aki 1-2 évvel idősebb itt lakik és vele szokott csavarogni járni)
Nem tudom miért nem enged el anya vele, eddig az iskolai szünetekben, meg iskola után mindig otthon ültem , mert a barátaim csak az iskolában a barátaim... senki nem talizik amúgy iskolán kívül. Csak a "menők"
Anya azt mondja mert egy elkényesztetett buta liba, meg Iphone van , meg adidas cipője , meg a 3 hét alatt , hogy ide költöztek több táskát látott rajta mint neki volt egész életében. Meg két egyforma ruhát még nem látott rajta.
Meg majd ha elkezdődik az iskola azért bőgök mert ő is piszkál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!