Miskolcon keresek kőművest kerítés építéséhez, valaki ismer?
Figyelt kérdés
Kerítés építéséhez keresek szakembert aki számlával megtudna nekem csinálni egy kerítést, trapézlemezből kellene 2,5m magas. ha valaki ismer megbízható szakembert kérem írjon, előre is kö szönöm!2013. máj. 22. 17:18
1/4 anonim válasza:
Én ismerek egyet,úgyhivják hogy Megbizható Imre! itt a mobilszáma 00231
2/4 anonim válasza:
Nem értem ehez miért kell kőműves. árkot ásni te is tudsz. betonozni is, meg a zártszelvényt, (mert gondolom arra rögzited a trapézlemezt) is bele tudod állitani. utánna csak önmetsző csavarral felfogatod a trapézlemezt. nem nagy ördöngősség. 4 osztály sem kell hozzá.
3/4 A kérdező kommentje:
Rendben, megfontolom
2013. jún. 7. 22:14
4/4 anonim válasza:
Szia!
Van egy cég,akik korrekt áron dolgoznak!
Nekünk a kerítést ők építették,de még a tetőt szeretnénk velük megcsináltatni!
Viszonylag jó árajánlatot kaptunk,viszont elég sok a munkájuk és nem tudni,hogy mennyi időn belül tudják vállalni a melót!
Elküldöm a linket,ha gondolod keresd fel őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!