Hát nehéz rábukkanni a megfelelőre, de ki tudja. Jó, hogy pont én mondom, aki már rég egyszer elvesztette a hitét, pedig én is úgy érzem, hogy kívülről és beülről is rendben vagyok. De próba szerencse. A 20/L
2010. ápr. 14. 18:14
14/28 anonim válasza:
(Első 18:14-es vagyok újra) Kommentként még annyit, saját tapasztalatból, hogy a társkereső REMEK dolog, csak TUDNI KELL HASZNÁLNI.
Bizonyíték: én a love.hu-ról nősültem, és már sok-sok hosszú éve boldogan élünk kedves nejemmel. :)
2010. ápr. 14. 18:15
15/28 A kérdező kommentje:
Gratulálok utolsó!:)
2010. ápr. 14. 18:21
16/28 anonim válasza:
elég szomorú h manapság már nincsenek "normális" ismerkedési lehetőségek...
ha nincs az ismeretségi körödben szabad csaj aki tetszik akkor meg van lőve, mert szerintem szórakozóhelyen esélytelen ismerkedni...
22F
2010. ápr. 14. 18:22
17/28 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám, mint neked. Nincs igazából olyan hely ahol lehetne ismerkedni, és nekem igazán nincs olyan baráti köröm sem akikkel eljárhatnék bulikba, sajnos. Meg itt hely sincs ahova szívesen mennék, de ez más tészta. Szóval én is regisztráltam ilyen oldalra. Siralmas volt..:S 4nap után töröltem is magam. Szerintem sokan csak a szexre mennek...
2010. ápr. 14. 18:29
18/28 anonim válasza:
Én is társkeresőn keresztül találkoztam a férjemmel, már ez a 8. évünk!
De előtte kb. 20 (az akkori naplómból tudom) pasival beszéltem telefonon, illetve a legtöbbel találkoztam is.
2010. ápr. 14. 18:30
19/28 anonim válasza:
Szerintetek milyen lenne egy olyan társkereső ahonnan valahogy ki lehetne tiltani azokat akik csak a sexre mennek? (pl lehet jelenteni az illetőt, stb)
2010. ápr. 14. 18:38
20/28 anonim válasza:
18:30-as vagyok
Jó szűrő a társkeresők között, ha valamennyit fizetni kell a regisztrációért (ilyenben találtam a férjemre). Ide már inkább olyanok lépnek be, akik valóban társat keresnek. (Persze teljesen kizárni a kalandorokat képtelenség.) Nekem az is tetszett, hogy nem kutakodhatott mindenki a lapomon, hanem csak a regisztráltak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!