Bocs, hogy ide írom, de úgy érzem mióta a párom külföldön dolgozik minden ellenem van. Véletlen?
Alig,hogy elment elromlott a mikró:(most pedig csőtörés van.Persze most vettem észre még jó,hogy felébredtem, mert 8-kor semmi baj nem volt.
Teljesen kész vagyok, már félek a holnapi naptól,úgy érzem minden ellenem van mert ő elment.Mondjátok ugye ez így lenne ha itthon van is, és nincs összefüggés.
2 gyerekkel vagyok, és kismama vagyok.Teljesen összeomlottam.
Segítsetek!
Semmi köze nincs a párodhoz ezeknek a baleseteknek.
Nálunk is mindig elromlik vmi.
Talán kissé túlreagálod...
elromlott mikro, meg csőtörés, nos ezek problémák valóban , amiket meg kell oldani, na de hogy emiatt összeomlottál..hát erősebbnek kell lenned és gyakorlatiasabbnak.
Sziasztok!
Köszi a válaszokat.
Nem csak emiatt vagyok ki, de a terhességem sem zökkenő mentes, de ez hosszú tegnap is csak "hideget" kaptam a tanácsadáson .És nem elég ez, még ilyen hülyeségek is jönnek.
Megértelek. Két gyerek mellett, terhesen inkább egy kis kikapcsolódásra vágynál, nem arra, amit esetleg, ha a párod otthon van, észre sem veszel.
Nincs segítséged, hogy egy kicsit pihenj?
Igazuk van a többieknek, hogy ettől még nem kell összeomlani, de pl. én sem vagyok szuper anyuka, aki kiborulás nélkül háztartást vezet, gyereket nevel és egyéb férfimunkát elintéz. Próbálj feltöltődni, talán, ha az idő nem lesz ilyen borús a kedved is jobb lesz.
Tudom én is elbagatelizáltam a végén, de nem tudok jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!