Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elromlott házasság. Lehet e...

Elromlott házasság. Lehet e külön-együtt élni guerekek miatt? Hogyan lehet sikeres ez a szituáció?

Figyelt kérdés
2016. jún. 15. 16:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet. Nyilván mindketten új életet szeretnétek, esetleg új párkapcsolatot. Ha együtt élsz az exeddel, ezt hogy akarod kivitelezni? A gyerekednek mit mondasz, ha arról kérdez, miért vagytok külön hálóban? Ha mindketten hazavisztk vkit? Nálam pl szóba se jöhetne olyan férfi, aki együtt él a volt nejével. Már csak azért sem, mert nővérem is ilyen emberrel kezdett, jól elhitte minden szavát, aztán csak nem akarta aférfi elhagyni a kamasz gyerekét meg a kényelmes otthonát... Nem, egy ilyen szituáció tönkre tenné a ti életeteket is, plusz a gyerek sem hülye, inkább lásson titeket szeparálódva, mint együtt, de boldogtalanul, érezve azt, hogy ez az egész miatta van...
2016. jún. 16. 08:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen osztálytársaim. (ikrek)

Egyszer szóba került a suliban, és simán elmondták, hogy a szüleik 5 éve leváltak, de együtt laknak mert mindketten a gyerekekkel akartak lenni.

egyik emelet apukáé volt a másik anyukáé a gyerekek meg szabadon mozogtak.

2016. jún. 16. 09:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem bizarr. Lépjetek tovább, vegyetek a közelben még egy lakást és az egyik fél költözzön oda.

Ismeretségi körömben volt ilyen. Anyuka a válás után vagy egy évvel odaköltöztette az új párját és annak a gyerekét a lakásba. Onnantól kezdve egymáshoz sem szóltak apukával. Ha pedig mégis akkor gondokat okozott a csoportos együttélés és veszekedés lett a vége.

Nemtudom mennyire van köze a zavaros életkörülményeiknek hozzá, de a kislányuk is sikeresen lebabázott 16 évesen majd meglépett az idősebb palijával. Azóta se veled se nélküled vadházasságban élnek. Hol otthon lakik a kiscsaj, hol a csávójánál.

2016. jún. 16. 17:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Volt egy nő az èletemben, külön voltak d3 egy lakásban, mert a gyereket az egyik vinni tudta a másik hozni iskolàból!Meg ha elköltözött volna gyerek balhézik. Mind kèt félnek voltak egèszséges szexuális igényei.Nem vagyok biztos benne,hogy melettem is de abban igen hogy volt ott nosztalgia szex.
2017. okt. 23. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!