Szerintem nem lehet. Nyilván mindketten új életet szeretnétek, esetleg új párkapcsolatot. Ha együtt élsz az exeddel, ezt hogy akarod kivitelezni? A gyerekednek mit mondasz, ha arról kérdez, miért vagytok külön hálóban? Ha mindketten hazavisztk vkit? Nálam pl szóba se jöhetne olyan férfi, aki együtt él a volt nejével. Már csak azért sem, mert nővérem is ilyen emberrel kezdett, jól elhitte minden szavát, aztán csak nem akarta aférfi elhagyni a kamasz gyerekét meg a kényelmes otthonát... Nem, egy ilyen szituáció tönkre tenné a ti életeteket is, plusz a gyerek sem hülye, inkább lásson titeket szeparálódva, mint együtt, de boldogtalanul, érezve azt, hogy ez az egész miatta van...
2016. jún. 16. 08:58
12/14 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen osztálytársaim. (ikrek)
Egyszer szóba került a suliban, és simán elmondták, hogy a szüleik 5 éve leváltak, de együtt laknak mert mindketten a gyerekekkel akartak lenni.
egyik emelet apukáé volt a másik anyukáé a gyerekek meg szabadon mozogtak.
2016. jún. 16. 09:58
13/14 anonim válasza:
Szerintem bizarr. Lépjetek tovább, vegyetek a közelben még egy lakást és az egyik fél költözzön oda.
Ismeretségi körömben volt ilyen. Anyuka a válás után vagy egy évvel odaköltöztette az új párját és annak a gyerekét a lakásba. Onnantól kezdve egymáshoz sem szóltak apukával. Ha pedig mégis akkor gondokat okozott a csoportos együttélés és veszekedés lett a vége.
Nemtudom mennyire van köze a zavaros életkörülményeiknek hozzá, de a kislányuk is sikeresen lebabázott 16 évesen majd meglépett az idősebb palijával. Azóta se veled se nélküled vadházasságban élnek. Hol otthon lakik a kiscsaj, hol a csávójánál.
2016. jún. 16. 17:33
14/14 anonim válasza:
Volt egy nő az èletemben, külön voltak d3 egy lakásban, mert a gyereket az egyik vinni tudta a másik hozni iskolàból!Meg ha elköltözött volna gyerek balhézik. Mind kèt félnek voltak egèszséges szexuális igényei.Nem vagyok biztos benne,hogy melettem is de abban igen hogy volt ott nosztalgia szex.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!