Fiúk, férfiak: gazdag nőt vagy szegényt nőt választanátok, és házasságra vagy élettársira?
18:45
"Gazdag. De ha leszolna asszem megmutattnám hogy ki a férfi... 1-2 pofon és tanulna belöle ennyi mindig is kell."
Te nem hogy gazdagot, te nőt sem kapsz, te kis sz*rházi.
Gazdag,nem gazdag.... ebből óriási vitát lehetne nyitni! Én is ismerek olyat,aki úgy él nagylábon,hogy nem is telik rá! A csóró is lehet beképzelt valami!
Szerintem 2 hasonló ember képes IGAZÁN,SZERELEMMEL egymásra találni-bár biztos van oyan kivétel,hogy nem csak érdekből van a gazdaggal.
Szerintem aki megüt egy nőt azt kéne jól pofánb.szni!!Különben az is gáz,ha gazdagabb nőt akarsz...milyen dolog hogy elvárod hogy eltartson??Neked kéne őt eltartani..Elvégre régen is így volt...Faszik dolgoztak nők meg főztek és gyereket neveltek
nem mint most...
Egy olyat akit tiszta szívből szeretek. Akivel boldog vagyok
Akivel szeretek együtt lenni minden percben. Akitől ha meglátom pillangók repkednek a gyomromban és úgy értem egész nap öleli csókolni akarom. Akár gazdag akár szegény ez teljesen mindegy mert ha nincs szerelem akkor nincs boldogság sem és az egész az értelmét veszti.
18:45 Nem az az ember aki adja hanem aki állja. Ne gondolt magad attól férfinak mert képes lennél megütni egy nőt.
Attól nem férfi vagy hanem egy gyáva nyúl, aki nem mer a saját súlycsoportjába valóval kezdeni. Ja és én nő vagyok!
Most kezdjek félni tőlled?
Na, nekem elég érdekes gondolkodásom van.
Lassan 18 éves lány vagyok, és én nem bírnám elviselni, hogy a pasim gazdag lenne, mert én se (pontosabban a szüleim) vagyok gazdag. Amire szükség van, arra mindig van, de egyéb luxust nem nagyon engedhetünk meg magunknak, csak alkalmakként. Azt se bírnám elviselni, h a pasim mindig ajándékokkal halmozna, és nem tudnám viszonozni. Meg hogy meghív valamire, és nem tudom visszahívni stb. Szóval én egyértelműen nem a gazdagokra hajazok.
Viszont, ha már a felnézésnél tartunk, azt elvárom, hogy a pasim idősebb és tapasztaltabb legyen nálam (ezt a tapasztaltságot nem szexuális téren értettem, mielőtt valaki félreértené), és legalább olyan okos legyen, mint én, vagy okosabb. Tehát akitől tényleg tudok tanulni, megismerni a világot. Szóval nekem nem a pénz az a dolog, amitől egy pasira fel tudok nézni. Sokkal inkább az intelligencia és a belső tulajdonságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!