Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak: gazdag nőt...

Fiúk, férfiak: gazdag nőt vagy szegényt nőt választanátok, és házasságra vagy élettársira?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 18:36
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

18:45

"Gazdag. De ha leszolna asszem megmutattnám hogy ki a férfi... 1-2 pofon és tanulna belöle ennyi mindig is kell."

Te nem hogy gazdagot, te nőt sem kapsz, te kis sz*rházi.

2010. ápr. 12. 19:34
 12/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellene olyan megallapitast tenni, hogy szegeny=jo, gazdag=bekepzelt, nagyravagyo, mert aki szegeny, lehet, hogy a sajat hibajabol szegeny, mert nem akar dolgozni, masra meg irigykedik vagy hogy eppen nagyra vagyo es massal akarja eltartatni magat. Vagy az is lehet, hogy eljatszotta a penzet es azert vannak adossagai, mig a gazdag is lehet azert gazdag, mert megdolgozik a penzeert es lehet, hogy abszolut nincs elszallva magatol. Persze vannak ilyen emberek is, de minden ember mas. Annyi, gazdag vagy szegeny, nem eleg informacio, mert a szemelyisegerol ez semmit sem mond el. Egy szegeny ember is lehet jo meg egy gazdag is. Inkabb az a lenyeg, hogy szorgalmas, dolgos legyen az ember. Nehez erre a kerdesre valaszolni, hisz minden ember mas, meg azt sem mondhatjuk, hogy az eletben eloforul olyan szituacio, hogy 2 ember ugyanolyan, csak az anyagi helyzetuk kulonbozik. Igy nem lehet azt mondani, hogy szegeny vagy gazdag legyen. Epp, amilyen szemelyiseg az adott szemelyhez passzol.
2010. ápr. 12. 20:29
 13/23 anonim ***** válasza:
93%
Es en eleg gazdag vagyok, de minden egyes forintot megtakaritok, amit csak lehet. Ruhat es ekszert mar nem tudom, hogy hany eve nem vettem magamnak peldaul. Szoval ebbol is lathatod, hogy nem biztos, hogy nagylabon el az, aki gazdag, kulonben nem lenne gazdag.
2010. ápr. 12. 20:32
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Gazdag,nem gazdag.... ebből óriási vitát lehetne nyitni! Én is ismerek olyat,aki úgy él nagylábon,hogy nem is telik rá! A csóró is lehet beképzelt valami!

Szerintem 2 hasonló ember képes IGAZÁN,SZERELEMMEL egymásra találni-bár biztos van oyan kivétel,hogy nem csak érdekből van a gazdaggal.

2010. ápr. 12. 21:13
 15/23 anonim ***** válasza:
Olyan gazdagot biztos nem aki verné magát,hogy neki ennyi meg annyi pénze van és ő nem hajlandó beülni csak a bmw-be.Egyébként sem a pénz alapján kéne választani,de a kérdésre válaszolva inkább a szegényebbek közül választanék.Sokkal szerényebbek,nem az számít nekik,hogy mennyi pénz van a másik zsebében. 19/F
2010. ápr. 13. 09:10
 16/23 anonim ***** válasza:
04-12 18:49, ez nem igaz, ne tegyünk különségget a két nem közt. Én már mindkét nemből pofoztam meg egyeseket, akik rászolgáltak. Amúgy gyazdagat vennék el, de én még gazdagabb lennék, mert ambícióval tele vagyok.
2010. júl. 28. 09:57
 17/23 anonim válasza:
57%

Szerintem aki megüt egy nőt azt kéne jól pofánb.szni!!Különben az is gáz,ha gazdagabb nőt akarsz...milyen dolog hogy elvárod hogy eltartson??Neked kéne őt eltartani..Elvégre régen is így volt...Faszik dolgoztak nők meg főztek és gyereket neveltek

nem mint most...

2010. júl. 29. 13:03
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy olyat akit tiszta szívből szeretek. Akivel boldog vagyok

Akivel szeretek együtt lenni minden percben. Akitől ha meglátom pillangók repkednek a gyomromban és úgy értem egész nap öleli csókolni akarom. Akár gazdag akár szegény ez teljesen mindegy mert ha nincs szerelem akkor nincs boldogság sem és az egész az értelmét veszti.

2010. júl. 29. 13:35
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

18:45 Nem az az ember aki adja hanem aki állja. Ne gondolt magad attól férfinak mert képes lennél megütni egy nőt.

Attól nem férfi vagy hanem egy gyáva nyúl, aki nem mer a saját súlycsoportjába valóval kezdeni. Ja és én nő vagyok!

Most kezdjek félni tőlled?

2010. júl. 29. 13:37
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Na, nekem elég érdekes gondolkodásom van.

Lassan 18 éves lány vagyok, és én nem bírnám elviselni, hogy a pasim gazdag lenne, mert én se (pontosabban a szüleim) vagyok gazdag. Amire szükség van, arra mindig van, de egyéb luxust nem nagyon engedhetünk meg magunknak, csak alkalmakként. Azt se bírnám elviselni, h a pasim mindig ajándékokkal halmozna, és nem tudnám viszonozni. Meg hogy meghív valamire, és nem tudom visszahívni stb. Szóval én egyértelműen nem a gazdagokra hajazok.

Viszont, ha már a felnézésnél tartunk, azt elvárom, hogy a pasim idősebb és tapasztaltabb legyen nálam (ezt a tapasztaltságot nem szexuális téren értettem, mielőtt valaki félreértené), és legalább olyan okos legyen, mint én, vagy okosabb. Tehát akitől tényleg tudok tanulni, megismerni a világot. Szóval nekem nem a pénz az a dolog, amitől egy pasira fel tudok nézni. Sokkal inkább az intelligencia és a belső tulajdonságok.

2010. júl. 29. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!