Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyosom felhivott telefonon...

Anyosom felhivott telefonon és kérdezte holnap nincs e kedvünk elmenni vele valami szüreti felvonulásra! Mondtam neki hogy nincs mert holnap vagyok szabad és szeretnénk együtt lenni egész nap a párommal itthon! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Erre azt mondja az anyosom:hogy hiszen minden délelőtt együtt tudtok lenni(mivel délutánra megyünk dolgozni)!De ezt olyan hangnembe mondta hogy azt hittem elküldöm a fenébe!Kedves párom meg védi,mondjuk mindig anyuci kicsi fia volt!Mindig anyucinak van igaza!
2008. szept. 26. 10:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem untatsz, mindenkinek van "anyós ügye". Nehogy már a vénasszony miatt szétmenjetek a pároddal!!! Ha meg bírod állni, szerintem ne ess neki, ha hazamegy, csak üljetek le beszélgetni nyugodtan, mondd el neki, hogy ez így nagyon rossz neked. Nem akarod döntésre kényszeríteni, de ne hozzon többet ilyen kellemetlen helyzetbe. Hozzád kellene elsősorban lojális lennie, mert téged választott szabad akaratából!
2008. szept. 30. 18:23
 22/29 A kérdező kommentje:

Megjött!

Beszélgettünk,majd meglátjuk hogy mi lesz!Az igazság az hogy mostanában elég sokat veszekszünk!Köszönöm hogy ilyen rendesek vagytok!

Viki

2008. szept. 30. 20:09
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Szorítok neked, nektek, de szerintem ha most ennyire fontosabb az anyja mint a párja, az már nem szül sok jót. Van egy jó fórum ezzel kapcsolatban, mindjárt megkeresem, hasonló cipőben járó emberek beszálgetnek ott.
2008. szept. 30. 20:19
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Meg is találtam.

2008. szept. 30. 20:23
 25/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Nagyon rendesek vagytok!
2008. szept. 30. 20:56
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én írtam az "Anyubemocskolós élményt", de a lényeget kifelejtettem. Szóval ez már azóta tart nálunk, mióta pici fia elköltözött és együtt élünk.

Órákig tudnék "sztorizgatni", de a lényeg, hogy elmondtam a páromnak, hogy most már én vagyok az ő családja, én legyek neki az első és ne anyu meg a tesók, mert tőlem is ezt kapja és sztem ez így normális! Ha ehhez éretlen, inkább még most menjen vissza anyuhoz, nem lesz balhé. Kérdeztem, hogy ha majd gyerekünk lesz és szükségem van rá, meg az anyjának is, akkor majd mgeint engem hagy egyedül?! Persze nem hőzöngtem, csak normálisan elmondtam neki mik az elvárásaim, azt hiszem megértette, mert tényleg mellettem áll!

Tényleg próbáld meg elmagyarázni neki, mik az elvárásaid, biztos neki is vannak! Nem kell anyóst utálni, de nem is kell vele állandóan közös progikat csinálni!

Ha a párod ezt megérti, az már siker, hiszen vhol mégis Téged választott! ;-))

Szorítok és tényleg nem untattál senkit!

2008. szept. 30. 21:38
 27/29 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van!Most hogy itthon van mintha kicserélték volna!De hagyom majd holnap jobban átrágunk mindent!Még egyszer köszönöm mindenkinek!Jo éjt!
2008. szept. 30. 22:13
 28/29 anonim ***** válasza:
95%
Lehet, hogy anyósod nem is hergeli, hanem pont hogy melletted áll, és ezért van ilyen jó kedve, mert anyósod beszélt a fejével!? Ki tudja, érhetnek még meglepetések. :) Azért írj, hogy mi újság, hogy vagytok!
2008. okt. 1. 12:45
 29/29 anonim ***** válasza:
68%
Arra nem is gondoltatok,hogy az anyos még másképp gondol egy kapcsolatra?Én egyszerüen megmondtam,hogy azért szeretünk együtt lenni,mert szerelmesek vagyunk.A mamánknak ez megdöbbentö volt,s azota csendben van.Ök még nem szerelemből házasodtak..
2008. okt. 6. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!