Anyosom felhivott telefonon és kérdezte holnap nincs e kedvünk elmenni vele valami szüreti felvonulásra! Mondtam neki hogy nincs mert holnap vagyok szabad és szeretnénk együtt lenni egész nap a párommal itthon! Mit tegyek?
Megjött!
Beszélgettünk,majd meglátjuk hogy mi lesz!Az igazság az hogy mostanában elég sokat veszekszünk!Köszönöm hogy ilyen rendesek vagytok!
Viki
Szia, én írtam az "Anyubemocskolós élményt", de a lényeget kifelejtettem. Szóval ez már azóta tart nálunk, mióta pici fia elköltözött és együtt élünk.
Órákig tudnék "sztorizgatni", de a lényeg, hogy elmondtam a páromnak, hogy most már én vagyok az ő családja, én legyek neki az első és ne anyu meg a tesók, mert tőlem is ezt kapja és sztem ez így normális! Ha ehhez éretlen, inkább még most menjen vissza anyuhoz, nem lesz balhé. Kérdeztem, hogy ha majd gyerekünk lesz és szükségem van rá, meg az anyjának is, akkor majd mgeint engem hagy egyedül?! Persze nem hőzöngtem, csak normálisan elmondtam neki mik az elvárásaim, azt hiszem megértette, mert tényleg mellettem áll!
Tényleg próbáld meg elmagyarázni neki, mik az elvárásaid, biztos neki is vannak! Nem kell anyóst utálni, de nem is kell vele állandóan közös progikat csinálni!
Ha a párod ezt megérti, az már siker, hiszen vhol mégis Téged választott! ;-))
Szorítok és tényleg nem untattál senkit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!