Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kérdezőskódik rólam a...

Miért kérdezőskódik rólam a barátom testvére?

Figyelt kérdés

Barátommal több, mint 4 éve együtt vagyunk. Nemrég tudtam meg, hogy kérdezősködött rólam, kutakodott utánam a testvére. Az infókat pedig elmondja a szüleinek.

Úgy tudtam meg, hogy visszahallottam.

Most ez neki miért jó? Nem vagyunk beszélőviszonyban, és nem is kedvelem igazán, mert szerintem zakkant már első ránézésre is. Ezek után meg pláne.

Ti ha kutakodni akarnátok valaki után, akkor hogyan tennétek és mi okból? Miért kíváncsi?

Nem fogok vele beszélni, annyit nem ér az egész. Csak érdekel kívülállók véleménye.

Fiú és tőlünk 5 évvel idősebb.

2016. jún. 7. 22:43
 1/4 A kérdező kommentje:
*kérdezősködik
2016. jún. 7. 22:44
 2/4 anonim válasza:

Nem tudom, hogy most kutakodott utánad vagy esetleg még mikor összejötettek vagy hogy csak kérdezett rólad pár dolgot vagy úgy mélyebben is bekeásta magát a dologba, de szerintem túlreagálod és nem kellene ebből ekkora ügyet csinálni.

Ha akkor kutakodott, mikor összejöttél a testvérével, akkor 100%, hogy csak félti a tesvérét és jót akar neki.

Szerintem próbálj meg kicsit jóba lenni vele. Nem kell, hogy barátok legyetek, de egy normális beszélőviszonynak biztos a barátod is örülne.

De nekem pl az rosszul esne, ha a testvéremre bárki is ilyet mondana, hogy zakkant...

2016. jún. 7. 22:56
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem mondtam meg a véleményemet a barátomnak.

Akkor kezdte miután összejöttünk.

Nem tudom, hogy mitől félti annyira, mert nem vagyok veszélyes vagy ilyesmi.

2016. jún. 7. 23:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Öcsém 16 éves, én 20 és én is utánakérdeztem a régi sulimban a lánynak. Mert féltem a testvéremet, akit nagyon szeretek.

Egy bizonyos határig okés az érdeklődés.

2016. jún. 8. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!