Ki hallott már a PUA szoról?
Nem minden nő egyforma, de a nők elsöprő többségében lapul egy, az evolúció során rögzített kognitív minta, ami meghatározza, hogy milyen magatartásformákat tartanak kívánatosnak a férfiakban. Régen pl. fontos volt, hogy a hím domináns és védelmező típus legyen, különben a nő nem volt hosszú életű. Mivel ezek a minták nagyon lassan változnak, még évszázadokkal az érvényességük "lejárta" után is jelen vannak a férfi-női kapcsolatokban. Erre lehet építeni - ha sejted, hogy milyen viselkedésforma mekkora valószínűséggel milyen reakciót vált ki a nőből, jó eséllyel kiválthatod, hogy vonzalmat érezzen irántad. Ez persze nem elég, ha úgy nézel ki mint a jeti, de hatásosnak azért hatásos.
(Protip: eddig az ÖSSZES nő, akinek ezt elmesélték, azt mondta, hogy "á, ez őrá biztosan nem hat"; a profi PUÁ-k pedig kb. ezer elcsábított nőnél tartanak. Az első trükk, hogy teljesen mindegy ki mit mond, a tettek és az eredmények számítanak...)
A normálisabb PUÁ-k (ismerek néhányat) nem arra verik magukat, hogy hány nőt fektettek meg. Természetesnek veszik, hogy jók a nőknél, diszkréten kezelik a kapcsolataikat és nem csinálnak belőle nagy ügyet. A tudásukkal nem élnek vissza, sokkal őszintébbek a nőkkel, mint az átlagpasi.
Hogy szánalmas-e ez az egész? Ha nem tudok valamit vagy valamihez nem értek (jelen esetben az ismerkedéshez), akkor szerintem ezerszer szánalmasabb, ha magyarázkodom önmagam és mások előtt ("én ilyen vagyok és kész, ez van"), mintha CSELEKEDNÉK és megoldásokat keresnék a problémára. Ha például kövér vagyok, akkor nem azt hajtogatom, hogy nehezek a csontjaim, nincs időm stb., hanem - hogyha a kövérségem tényleg zavar engem és nem csak másoknak akarok megfelelni - diétázni és sportolni kezdek, egy TERV segítségével. A PUA közösség egy ilyen hasonló tervet ad az ember kezébe, melyet követhet a céljai elérése érdekében.
pua.hu
Puart.hu
Itt nízetek utána.
Köszönöm szépen mindenkinek a választ.
Igen, van jó és rossz is ebbe a dologba, de sajnos én több rosszat fedezek fel belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!