Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan jön az a meggyőződés,...

Honnan jön az a meggyőződés, hogy egy tulajdoni lap birtokában bárki lehet akármilyen bunkó?

Figyelt kérdés

Csomó együttélési, anyós-após kérdésnél látom, hogy bármi is a jelenség, (nagymama egy bugyiban flangál, benyitnak a szobájukba kopogás nélkül), bármiféle taplóságra sokan ezzel adnának menlevelet.

Szerintem a normális viselkedés kötelezettsége alól nem ment fel senkit, ha a saját tulajdonában él.

2016. jún. 6. 11:12
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
26%

"Nem azt élvezem, hogy mások meztelenségét nézzem, vagy magamat mutogassam, hanem azt, hogy 12 óra munka után levehetem a kosztümöt és a magassarkút, nem szorít tovább a melltartó meg a tanga, és fellélegezhetek."

Igen, ezt én is utálom, hogy egy nyamvadt szabadidőnadrágot nem kapni ebben az országban, és csak abból választhatok, hogy kosztüm-tanga-tűsarkú vagy egy szál plnában járok otthon...

2016. jún. 6. 20:03
 22/44 A kérdező kommentje:

Mert övé a ház...

"Apósom megrémíti a fiainkat. Mit mondjak neki?

A helyzet az, hogy 2 hónapja az apósomnál vagyunk kénytelenek lakni "

2016. jún. 7. 11:26
 23/44 anonim ***** válasza:
83%

Azt miböl gondolod, hoyg aki szeritn a házigazdának joga van úgy élni, ahogy akar a saját lakásában, az otthon feltétlen igénytelen vagy nem az általános normák szerint él?

Ugyanis attól, hogy valaki képes elfogadná másféle életmódot is, az még nem azt jelenti, hoyg feltétlen aszerint akar élni.

Engem elvileg nem zavar, ha valaki otthon ruha nélkül van, ennek "ellenére" én nem szeretek félig öltözötten lenni, otthon is kimondottan csinosan vagyok.

Ha valaki kézzel-lábbal eszik a saját otthonában, az az ö dolga, ettöl én még hétköznap is késsel-villával eszem, mert nekem ez a természetes.

Szóval attól, hogy valaki elismeri mások jogait, az csak annyit jelent, hogy elismeri, nem pedig azt,hoyg azt tartja standardnak.

2016. jún. 7. 13:42
 24/44 A kérdező kommentje:

Joga, hogyne volna?

Csak azért tettem fel a kérdést, mert rengetegszer olvasom az a közhelyes választ, hogy nem kellett volna odaköltözni, anyós nyakára szülni, övé a ház, neked kuss... nagyon primitív dolgok, és sajna nem egy alak írja sokszor, hanem sokan.

Ha valamilyen szokásom zavar egy embert, akit én hívtam ide, akkor nem jutna eszembe ilyeneket mondani.

Itt is egy:

"Építkezés miatt pár hónapra anyosomekhoz költöztünk. Anyósom is és apodom is hátam mögött nagyon csunyakat mond rólam, pl lusta vagyok, semmire való vagyok stb."

és jó pár hasonló válasz.

2016. jún. 7. 15:43
 25/44 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Vajon miért mindig a nincstelenek okoskodnak??!!

2016. jún. 8. 04:03
 26/44 anonim ***** válasza:
55%

Olyan nincs, hogy a szülökhöz KELL költözöni!!!

Felnött embereknek nem a szülökre kell spekulálni, hanem az életüket önállóanmegldani.

Meg nem mellesleg, ilyen esetekben NEM a szülö HÍVJA oda a "gyerekeket", hanem azok AKARNAK odamenni - és a két helyzet közt nagy a különbség.

Ha a (felnött??)gyereknek ez nem tetszik, és nem akar alkalmazkodni, akkor ne menjen oda.

AZ idézett indok "Építkezés miatt pár hónapra anyosomekhoz költöztünk." mg csak azt mutatja, hogy az illetök tehetlen lények, attól, hogy építkeznek, még nem kell az anyósék nyakára menni.

Az értelmesebb emberek vagy megoldják másként ezt az idöszakot - nem úgy hogy másnak terhére vannak . vagy addig nem építkeznek, amíg nem megy nekik.

De a kérdésedböl meg a válaszaidból egyértelmü, hoyg te is ilyen élösködö valaki vagy, és nem tetszik, hoyg az anyósék nem úgy ugrálnak, ahoyg neked tetszik.

2016. jún. 8. 07:34
 27/44 anonim ***** válasza:
71%
Ideírsz NÉHÁNY hisztit, szélsőséges esetet a gyakoriról, ebből általánosítasz, aztán fensőbbségesen emberi normákról beszélsz, és lebunkózol MINDENKIT, akinek telt saját ingatlanra, mert megdolgozott érte...röhejes vagy, kérdező.
2016. jún. 8. 07:53
 28/44 A kérdező kommentje:
#26, te ehhez a sok okossághoz szülőként, vagy fiatal házasként gyűjtötted a tapasztalatokat... vagy itt van a nyári szünet?
2016. jún. 8. 08:12
 29/44 A kérdező kommentje:

#27, pont ez a kérdésem, hogy honnan ez a bunkó meggyőződésed, hogy ha valakinek van saját ingatlanja, az lebunkózhat bárkit, főleg akinek segítséget kínál?

Ezt láttad otthon, ilyen környezetben nőttél fel, vagy csak később alakult ki?

Az volt a változás, amikor végre beköltöztél a sajátba? Mennyi idő alatt zajlott?

2016. jún. 8. 09:38
 30/44 anonim ***** válasza:
71%

Ez elég gyenge próbálkozás volt, kedves kérdező, fuss neki még egyszer, hátha jobban sikerül.:D

27-es

2016. jún. 8. 09:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!