Miért van az hogyha bármi újba bele szeretnék kezdeni, ami növelné a magabiztosságomat, akkor félek elkezdeni, nehogy ezzel kisebbrendőségi érzést váltsak ki a családom körében?
Én is érzem ezt az érzést. De arra kell rájönnöd hogy a Te életed a tiéd. Rajtad áll hogy hogyan éled, és az övék csakis rajtuk. Ha egyszer majd tényleg sokkal jobb helyzetben leszel mint ők, hogy irigykedhetnének rád. Akkor pedig megteheted hogy segítesz nekik :) Vágj bele.
25/L
Köszönöm, nem gondoltam volna hogy másnak is lehet ilyen problémája, annyira furcsának találom. :SS Te hogyan éled meg, ezt az egészet, ilyenkor mi jár a fejedben? Nekem az jut eszembe, hogy akkor olyan életuntak lesznek, belefásulnak a dolgaikba, pedig lehet hogy ez nem is igaz.
Mert jelenleg ez az eggyetlen dolog ami elválaszt szinte mindentől. Neked már sikerült, vagy tényleg irigyek rád?
Az a baj, hogy alapvetően nem szeretitek egymást a családtagokkal. Te is irigy voltál/vagy/szokitál lenni rájuk?
Bennem ez fel se merülne.
Ha nekik jó, az számomra öröm. Normális helyeken a családtagok segítik egymást, ez a viselkedés eléggé furcsa.
De az is lehet, hogy ők nem ilyenek, hogy irigykednének rád, csak te vagy ennyire negatív érzésekkel feléjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!