Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Külön nyaral a család? Ez...

Külön nyaral a család? Ez normális?

Figyelt kérdés

Ez belefér egy normális családi életbe?

Apuka nagyon szeretne elmenni egy mediterrán hajóútra.

Anyuka a betegsége miatt nem mehet nyáron a napra, valamint a nyégyéves kisfiú sem bírná az egésznapos programokat. Az normális, ha az apuka elmegy a nagyobbik 12 éves gyerekkel kettesben?

2016. máj. 28. 19:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
16%
Fura, de nem olyan akadály, amit ne lehetne megugrani.
2016. máj. 28. 20:25
 12/23 anonim ***** válasza:
56%
Csak azért mert anyuka nem mehet napra, a család többi tagját miért akarja megfosztani a nyaralástól?
2016. máj. 28. 20:33
 13/23 anonim ***** válasza:
81%

miért ne mehetne el az apa az egyik fiával nyaralni?

a felesége otthon marad a másik gyerekkel, mivel ők nem tudnak menni. arra a pár napra kitalálnak ők is valamilyen közös programot.

nem értem ebben mi a gond. szerintem össze is hozza kicsit a családot. lehet vannak olyan témák amik nem jönnének fel,ha ott van mindenki.még ha csak kettesben vannak apa-fia akkor lehet több dolgot is meg tudnak beszélni egymással.

nem értem mi ezzel a gond!

2016. máj. 28. 20:36
 14/23 anonim ***** válasza:
8%
Ez csak üres kifogás. A hajón rengeteg belső program van, a fedélzeten pedig napernyők. Fel lehet tenni széles karimájú kalapot, laza, hosszú ujjú blúzt és nadrágot, kizárt, hogy anyuka egész nyáron ki sem teszi a lábát a házból. És ugyan mit nem bír a 4 éves gyerek a hajóúton? Az idő nagy részét a tengeren töltik, általában délután 5-6 körül vannak a kikötések, reggel indul tovább a hajó, a kabinban alhat délután. 2 éves gyerekkel is voltam külföldön nyaralni, semmi gond nem volt vele.
2016. máj. 28. 21:10
 15/23 A kérdező kommentje:

Fotokontakt dermatitisz. Egy óra a napon, és a ruhával fedett terület is felhólyagosodik.

Köszönöm a válaszokat. Egyszerűen kíváncsi voltam, hogy mi erről a véleménye az embereknek. Mit fog szólni a környezetünk.

2016. máj. 28. 22:55
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ebben a helyzetben vagyok, így elárulom: le lesztek osztva. Menni fog a szörnyülködés...

Én 10 napot megyek nyaralni a testvéreimmel. Ilyen még sosem volt, rettentően várom.

Viszont kaptam az osztást hogy milyen anya vagyok, hogy csak így elmegyek.

Le kell tojni.

Tegyétek úgy ahogy nektek jó.

2016. máj. 28. 23:18
 17/23 anonim ***** válasza:
86%

"Mit fog szólni a környezetünk..."

Elég szomorú,hogy ennyire oda vagy,hogy ki mit szól..nem mással/másokkal kellene foglalkozni!

Mindenki szóljon azt amit akar

2016. máj. 29. 00:26
 18/23 anonim ***** válasza:
58%

Ne azzal foglalkozz, hogy a környezeted mit szól, hanem azzal, hogy a férjed és a fiad mit szól, ha élményekről maradnak le csak azért, mert te beteg vagy, és nem tudsz részt venni.

Egy kapcsolatban a betegséggel küzdő féltől nagyon csúnya dolog, ha a másikat is meg akarja fosztani azoktól a programoktól, amiken ő nem tud részt venni.

Persze az egészséges féltől szép és korrekt dolog, ha nem megy egyedül, nem hagyja magára a másikat, de ezt sem lehet a végtelenségig csinálni.

Tudod, mindig az aranyközépút...

2016. máj. 29. 01:09
 19/23 anonim ***** válasza:
64%

HA az egyik fél allergiája miatt ki van zárva a nyaralás a nyári hónapokban, akkor szerintem normális.

Ha én lennék ilyen helyzetbe cserében azért szívesen elmennék a családdal együtt is tavasszal vagy ősszel egy kisebb nyaralásra. De azt nem várnám el, hogy egész nyáron otthon üljenek miattam.

2016. máj. 29. 10:23
 20/23 anonim ***** válasza:
94%

"Mit fog szólni a környezetünk..."

Miért fontos az, hogy mit szól a környezetetek? És miért szólna bármit? Én valahogy nem emlékezem, hogy valaha is eszembe jutott volna, hogy a környezetem nyaralási szokásaival foglalkozzam.

A kérdésedre a válasz meg az, hogy, igen, normális. Nem vagytok összenőve. Persze, jó, ha meg tudjátok oldani, hogy azért együtt is elmenjetek valahova.

Az én vejem évente kétszer elmegy síelni 1-1 hétre. A lányom nem megy vele, mert utálja a telet, a havat, a téli sportokat. Most akkor ne menjen a vejem sem? Vagy meg kellene kérdezniük a környezetüket, hogy mit szólnak hozzá?

Az én férjem évente elment horgászni a Duna Deltába, aztán egy hétre hegyet mászni. Valahogy nem kívántam részt venni egyikben sem. A hegyi túrára egy idő után vitte a lányunkat is.

Én meg a kiscsajjal elmentem külföldre a barátnőmhöz. Nem, nem akart velük jönni, nem is hiányzott.

2016. máj. 29. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!