Külön nyaral a család? Ez normális?
Ez belefér egy normális családi életbe?
Apuka nagyon szeretne elmenni egy mediterrán hajóútra.
Anyuka a betegsége miatt nem mehet nyáron a napra, valamint a nyégyéves kisfiú sem bírná az egésznapos programokat. Az normális, ha az apuka elmegy a nagyobbik 12 éves gyerekkel kettesben?
miért ne mehetne el az apa az egyik fiával nyaralni?
a felesége otthon marad a másik gyerekkel, mivel ők nem tudnak menni. arra a pár napra kitalálnak ők is valamilyen közös programot.
nem értem ebben mi a gond. szerintem össze is hozza kicsit a családot. lehet vannak olyan témák amik nem jönnének fel,ha ott van mindenki.még ha csak kettesben vannak apa-fia akkor lehet több dolgot is meg tudnak beszélni egymással.
nem értem mi ezzel a gond!
Fotokontakt dermatitisz. Egy óra a napon, és a ruhával fedett terület is felhólyagosodik.
Köszönöm a válaszokat. Egyszerűen kíváncsi voltam, hogy mi erről a véleménye az embereknek. Mit fog szólni a környezetünk.
Mivel ebben a helyzetben vagyok, így elárulom: le lesztek osztva. Menni fog a szörnyülködés...
Én 10 napot megyek nyaralni a testvéreimmel. Ilyen még sosem volt, rettentően várom.
Viszont kaptam az osztást hogy milyen anya vagyok, hogy csak így elmegyek.
Le kell tojni.
Tegyétek úgy ahogy nektek jó.
"Mit fog szólni a környezetünk..."
Elég szomorú,hogy ennyire oda vagy,hogy ki mit szól..nem mással/másokkal kellene foglalkozni!
Mindenki szóljon azt amit akar
Ne azzal foglalkozz, hogy a környezeted mit szól, hanem azzal, hogy a férjed és a fiad mit szól, ha élményekről maradnak le csak azért, mert te beteg vagy, és nem tudsz részt venni.
Egy kapcsolatban a betegséggel küzdő féltől nagyon csúnya dolog, ha a másikat is meg akarja fosztani azoktól a programoktól, amiken ő nem tud részt venni.
Persze az egészséges féltől szép és korrekt dolog, ha nem megy egyedül, nem hagyja magára a másikat, de ezt sem lehet a végtelenségig csinálni.
Tudod, mindig az aranyközépút...
HA az egyik fél allergiája miatt ki van zárva a nyaralás a nyári hónapokban, akkor szerintem normális.
Ha én lennék ilyen helyzetbe cserében azért szívesen elmennék a családdal együtt is tavasszal vagy ősszel egy kisebb nyaralásra. De azt nem várnám el, hogy egész nyáron otthon üljenek miattam.
"Mit fog szólni a környezetünk..."
Miért fontos az, hogy mit szól a környezetetek? És miért szólna bármit? Én valahogy nem emlékezem, hogy valaha is eszembe jutott volna, hogy a környezetem nyaralási szokásaival foglalkozzam.
A kérdésedre a válasz meg az, hogy, igen, normális. Nem vagytok összenőve. Persze, jó, ha meg tudjátok oldani, hogy azért együtt is elmenjetek valahova.
Az én vejem évente kétszer elmegy síelni 1-1 hétre. A lányom nem megy vele, mert utálja a telet, a havat, a téli sportokat. Most akkor ne menjen a vejem sem? Vagy meg kellene kérdezniük a környezetüket, hogy mit szólnak hozzá?
Az én férjem évente elment horgászni a Duna Deltába, aztán egy hétre hegyet mászni. Valahogy nem kívántam részt venni egyikben sem. A hegyi túrára egy idő után vitte a lányunkat is.
Én meg a kiscsajjal elmentem külföldre a barátnőmhöz. Nem, nem akart velük jönni, nem is hiányzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!