Hogy lehet egy ilyen komoly dolgot úgy venni mintha mi se történt volna?
Ha stroke-ot kapott és időben orvoshoz jutott, akkor akár szinte nyomtalan maradhat. Ha úgy néz ki, hogy holnap hazaengedik, akkor biztosan időben orvoshoz jutott és tudtak gyorsan adni neki megfelelő gyógyszert.
Van egy igen fiatal lány ismerősöm, Ő külföldön kapott stroke-ot, 5 perc alatt ott volt a mentő, 3 hét múlva már hazajöhetett repülőn, 2 hónap alatt kutya baja nincsen :-) (csak a félelem maradt meg benne egy újabb stroke-tól :-( )
Első vagyok.
" ha így fojtatja tovább akkor az egésznek nagyon rossz vége lesz" ... meg azt írod, senki nem veszi észre...
Hát az a helyzet, hogy az nagyon szép, hogy Te így aggódsz iránta és azt javaslom, ezt mondd is el neki, hátha tudsz rá hatni, de sajnos kényszeríteni nem lehet senkit arra, hogy megváltozzon vagy hogy gyógykezeltesse magát.
Anyám a szemem láttára ment tönkre - mint később kiderült, rákos volt - de nem volt hajlandó orvoshoz menni. Illetve azt sem engedte, hogy én kihívjam az orvost.
A végén mégis ráhívtam, beutalta kórházba, ahol megállapították, hogy rákos, de megműttetni már nem engedte magát. Aláírta, hogy nem hajlandó vállalni a műtétet és inkább meghalt :-(
Sajnos, ha Ő nem akar leszokni a dohányzásról, nem akarja letenni a cigarettát, akkor mindenki kézen állhat, fejen állhat, Ő bizony nem fog leszokni róla. Próbálj meg TE hatni rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!