Ti hogyan viselkednétek a helyemben? Ultra gáz a szituáció!
A szervezés úgy indult, hogy külön kocsival mentek. Aztán
"a testvérek megbeszélték,hogy nincs értelme 2 autóval ennyit utazni,menjünk inkább 1 autóval". Ez volt a hiba! Egy ilyen megbeszélést négyőtöknek együtt kellett volna tartania, és csak akkor változtatni az eredeti terven, ha mind a négyen benne vagytok.
Ha jól értem, se te, sem a másik lány nem akarna együtt utazni. A két fiú igen, hisz ők testvérek.
Szóval nekem ez úgy jön le, hogy a fiúk rátok erőltették a számukra kényelmes, számotokra meg kényelmetlen szituációt. Ez bizony nem vall úriemberi hozzáállásra!
A helyedben én jó képet vágnék mindenhez. A másik lánnyal próbálnék óvatos udvariassággal viselkedni. Persze ha bunkó lesz, vagy ott is ráhajt a te párodra, akkor nyugodtan tedd félre az udvariasságodat ;-).
Pont, hogy eredetileg úgy volt, hogy nem is lesz semmilyen nyaralás, és 1 autóval mennek. Aztán jött a nyaralás, akkor indult ez az 1 vagy 2 autó legyen dolog. Eredetileg úgy volt, hogy 1 autóval, aztán mégis 2, aztán megint 1...ez kb 3 nap alatt 10szer változott.
Én megpróbálok normálisan viszonyulni hozzá, elvégre lehet, hogy egyszer "családtagok" leszünk, senkinek sem jó, ha fújunk egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!