Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan viselkednétek a...

Ti hogyan viselkednétek a helyemben? Ultra gáz a szituáció!

Figyelt kérdés
Nyaralni megyünk a párommal ugyanabban az időpontban, amikor a párom testvére is megy a barátnőjével, ugyanabban a városban de más hotelben foglaltunk szobát. Összesen 2400km az út oda-vissza, kocsival megyünk, út közben mást is meg szeretnénk nézni. Ebből az egészből akkora kavarodás lett,hogy pffff. Ott kezdődött, hogy 2 autóval lett tervezve az út, de 4en vagyunk, ugyanazokat a dolgokat tervezzük megnézni,mint a másik pár. A testvérek megbeszélték,hogy nincs értelme 2 autóval ennyit utazni,menjünk inkább 1 autóval. Nekem ezzel nem is lett volna bajom, vagyis inkább mondjuk úgy,hogy nem repestem a dologtól,de nem fejeztem ki nem tetszésemet. Ugyanis a párom testvérének a barátnője mielőtt összejöttek, még az én páromnál próbálkozott, menjen vele ide-oda, nem értette meg,hogy nem, mert mi akkor már jártunk. Na mindegy is, gondoltam fátylat rá, ha ez a párom tesóját nem zavarja,akkor engem sem. Erre ma mondják a csajnak,hogy mégis 1 autóval utazunk, mire kiverte a dilit,hogy ő inkább kifizeti az üzemanyag felének az árát a párom tesójának,de ne menjünk együtt. WTF???? A fiúk jól összevesztek, mondom jó, ezek után nem akarom a képét bámulni,akkor megyünk külön. Erre 1 órával ezelőtt hív a párom,hogy na mégis 1 autóval megyünk,majd nem kell beszélnem a csajjal, de így olcsóbb sokkal, (ja, mert amúgy csak x városból 2400km, ha 2 autó kell, akkor oda is kell utazni nekik x városig előbb még 1600km-t, minket ott vennének fel a reptéren,és onnan még plusz az az 2x1200). Most mihez kezdjek ezzel a némberrel 8órás kocsiúton? Neeeeee!!!!

2016. máj. 25. 13:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
24%
Nehogymar ne birjatok ki egymas mellett 2*8 orat?....
2016. máj. 25. 14:24
 12/27 anonim ***** válasza:
84%
Szép kis nyaralás elé néztek.
2016. máj. 25. 14:28
 13/27 anonim ***** válasza:
83%
És ha ti másfelé is elugranátok, akkor eléritek az autót? Vagy fordítva? Jobb a békesség, jobb külön menni, ha ilyen a viszony. Ha jó lenne, akkor nem lenne gond.
2016. máj. 25. 14:39
 14/27 anonim ***** válasza:
86%

Ha annyira nem szeretnél közös kocsival menni, akkor beszéld meg a barátoddal,hogy menjetek külön.

Megmondom őszintén,hogy én se szívesen közösködnék másokkal,főleg,ha nem kedvelem őket.

Ha kettesben akarunk nyaralni menni a párommal,akkor kettesben.Nem akarnék alkalmazkodni másokhoz út közben,hogy most mikor kell megállni pisilni meg menjünk valahova be kajálni.

Szóval ha te sem szeretnéd ezt,hanem kettesben mennél,akkor beszéld meg a barátoddal.Elmondhatod neki,hogy a csajt amúgysem kedveled,mert nyomult rá amikor már együtt voltatok stb. Csak megtudtok egy ilyet beszélni egy kapcsolatban.. Ennél sokkal nagyobb problémák is jöhetnek még az életben.

Amúgy racionálisan végig gondolva,ha két testvér a párjaival megy nyaralni,ugyanakkor,ugyanoda és több ezer km ,akkor logikus,hogy egy kocsival mennek.De azt is meg tudom érteni,hogy miért nem akarod.

2016. máj. 25. 14:42
 15/27 ittittitt válasza:
71%
akkkó monjál le! Ne nyaralj :-p
2016. máj. 25. 15:21
 16/27 anonim ***** válasza:
87%

Nézd, ne foglalkozz az egésszel, neked van eszed, te vagy a nyeregben, nyugodtan ülj be abba a kocsiba és nézd a tájat, készülj a pihenésre.

Az én férjemre a legjobb barátja húga hajtott rá, de nem akármennyire, egy darabig facebookon kellette magát, aztán random elkezdte meztelen fotókkal őt.

Sajnálatomra én találtam meg előbb, mert én voltam a gépnél a pittyegésnél, és megkért, nézzem meg, mit írtak neki.

Nem rendeztem patáliát, visszírtam a csajnak, hogy "szép vagy", aláírva a nevemmel. Még aznap törölte a férjem az ismerősei közül :D

Fél évre rá sikerült egy villamosra felszállnunk. Csak akkor vettem észre, hogy mellette állok, amikor feltűnt, hogy a csaj az ülésben nagyon össze van kuporodva.

Nem mentem arrébb, rá se néztem, de nem sokáig bírta, vagy 5 megállóval előbb leszállt, mint kellett volna.

Szóval ne aggódj. Azért hisztizik a p.csa, mert tart tőled.

Ne foglalkozz vele, aki kellemetlenül fogja érezni magát, az ő lesz, neked csupán annyi a dolgod, hogy keresztül nézz rajta.

A többit a párotok úgyis lerendezi egymás közt.

2016. máj. 25. 15:23
 17/27 anonim ***** válasza:
60%
A f..szom menne így nyaralni. Majd pont ez hiányzik a nyaralásomon, hogy másokkal (pláne egy ilyen hülye némberrel) kelljen egyeztetnem hogy mikor hova megyünk a közös kocsival. Jó vicc. Gratulálok a szarrágó párodhoz is.
2016. máj. 25. 18:38
 18/27 A kérdező kommentje:
Szerintem sem mindegy,hogy 5200kmt összesen, amiről szó van 1 vagy 2 autóval tesznek meg. Azért az 120.000Ft különbség, amit csak úgy ki kéne dobni az ablakon pluszban üzemanyagra, ez nem hinném,hogy szarrágás. De mindegy, most már fix,hogy 1 autóval megyünk, a kérdés is ez,hogy hogyan viselkedjek ezzel a hp-vel ezek után?! Köszi a válaszokat!
2016. máj. 25. 19:02
 19/27 anonim ***** válasza:
36%

A párod és a testvére, ha összevesztek, úgy fogja megélni a dolgot, hogy "a két nő hisztizik"...

Tegyél meg mindent, hogy kerüld a konfliktust, szóval inkább ne szólalj meg (őt ne szólítsd meg), ha nem muszáj, hallgass zenét, vagy csinálj bármi mást. Ne maradj vele kettesben, mert te se akarod, hogy beléd kössön, miközben baktattok egy benzinkúton a WC felé, és a párjaitok nincsenek ott, és nem hallják, te meg nem tudod bizonyítani, hogy ő kezdte...

Aztán ha ő kibírja konfliktus nélkül az utat, azaz bizonyít egy kicsit, akkor lehet vele elkezdeni normálisan viselkedni. De addig mindent tegyél meg azért, hogy ne vesszetek össze hangosan...

2016. máj. 25. 20:05
 20/27 anonim ***** válasza:
36%
... és a jövőben jobban kerüljétek az ilyen szituációkat, mert ez így tényleg nem nyaralás. Más lenne a helyzet, ha barátokkal mennétek egy kocsiban, na de így... Hogy ő végig a te párodra hajtott, aztán a "nincs ló jó a szamár is" elv mentén döntött, hát ez így nem lesz egy szép nyaralás... Ha úgy gondolná, hogy az ő párja megfelelő neki, és szeretné, már rég lesz*rná, hova mentek négyesben, vagy hova nem... De itt még mindig van a csajban egy tüske... És az te vagy.
2016. máj. 25. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!