Ti hogyan viselkednétek a helyemben? Ultra gáz a szituáció!

Ha annyira nem szeretnél közös kocsival menni, akkor beszéld meg a barátoddal,hogy menjetek külön.
Megmondom őszintén,hogy én se szívesen közösködnék másokkal,főleg,ha nem kedvelem őket.
Ha kettesben akarunk nyaralni menni a párommal,akkor kettesben.Nem akarnék alkalmazkodni másokhoz út közben,hogy most mikor kell megállni pisilni meg menjünk valahova be kajálni.
Szóval ha te sem szeretnéd ezt,hanem kettesben mennél,akkor beszéld meg a barátoddal.Elmondhatod neki,hogy a csajt amúgysem kedveled,mert nyomult rá amikor már együtt voltatok stb. Csak megtudtok egy ilyet beszélni egy kapcsolatban.. Ennél sokkal nagyobb problémák is jöhetnek még az életben.
Amúgy racionálisan végig gondolva,ha két testvér a párjaival megy nyaralni,ugyanakkor,ugyanoda és több ezer km ,akkor logikus,hogy egy kocsival mennek.De azt is meg tudom érteni,hogy miért nem akarod.

Nézd, ne foglalkozz az egésszel, neked van eszed, te vagy a nyeregben, nyugodtan ülj be abba a kocsiba és nézd a tájat, készülj a pihenésre.
Az én férjemre a legjobb barátja húga hajtott rá, de nem akármennyire, egy darabig facebookon kellette magát, aztán random elkezdte meztelen fotókkal őt.
Sajnálatomra én találtam meg előbb, mert én voltam a gépnél a pittyegésnél, és megkért, nézzem meg, mit írtak neki.
Nem rendeztem patáliát, visszírtam a csajnak, hogy "szép vagy", aláírva a nevemmel. Még aznap törölte a férjem az ismerősei közül :D
Fél évre rá sikerült egy villamosra felszállnunk. Csak akkor vettem észre, hogy mellette állok, amikor feltűnt, hogy a csaj az ülésben nagyon össze van kuporodva.
Nem mentem arrébb, rá se néztem, de nem sokáig bírta, vagy 5 megállóval előbb leszállt, mint kellett volna.
Szóval ne aggódj. Azért hisztizik a p.csa, mert tart tőled.
Ne foglalkozz vele, aki kellemetlenül fogja érezni magát, az ő lesz, neked csupán annyi a dolgod, hogy keresztül nézz rajta.
A többit a párotok úgyis lerendezi egymás közt.

A párod és a testvére, ha összevesztek, úgy fogja megélni a dolgot, hogy "a két nő hisztizik"...
Tegyél meg mindent, hogy kerüld a konfliktust, szóval inkább ne szólalj meg (őt ne szólítsd meg), ha nem muszáj, hallgass zenét, vagy csinálj bármi mást. Ne maradj vele kettesben, mert te se akarod, hogy beléd kössön, miközben baktattok egy benzinkúton a WC felé, és a párjaitok nincsenek ott, és nem hallják, te meg nem tudod bizonyítani, hogy ő kezdte...
Aztán ha ő kibírja konfliktus nélkül az utat, azaz bizonyít egy kicsit, akkor lehet vele elkezdeni normálisan viselkedni. De addig mindent tegyél meg azért, hogy ne vesszetek össze hangosan...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!