Melyik lánynév tetszik nektek a legjobban az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
Elina, Linetta, Polina, Tinetta, Titanilla2010. ápr. 10. 12:49
42/53 anonim válasza:
Elina vagy Linetta. De inkább Elina.
43/53 anonim válasza:
hát,embernek egyiket se..engem mind emlékeztet vmire..pl a linetta egy fog gátló nevére,a polina egy ismert édesítőszer nevére,az elina az elevit terhesvitaminra,a másik kettő meg ..:(magyarok vagytok amúgy?külföldiek esetén megértem ezt a névválasztást,de Mo.on magyarként ilyen névvel..hát nem is tudom
az én válaszom nem kell figyelembe venni,sokan irták h. melyik lenne a legjobb név,ez csak szerény véleményem volt
44/53 anonim válasza:
Elina :) de a Titanilla is édes :)
46/53 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ. Nem vagyok cigány, totál magyar vagyok és nem szeretnék tucatnevet adni majd a lányomnak.
2010. ápr. 11. 01:44
47/53 anonim válasza:
Elina, ennyi erővel lehetne Celina.....Cilen, vagy Elinor, Dorisz, Eliána, Liliána, Bori, Emilia, Lia,
Léna, Kloé ezek tetszenek :)
Titanilla az meg olyan mint a Tilda, az lehet a Klotild meg a Matildának a becézése is :)
49/53 anonim válasza:
Wow , te aztán a különleges neveket szereted, én Leonetta nevet adnám, mert annak vannak a legjobb becézései, 's nem is lehet vele csúfolni a név gazdáját... Kisebbkorban Loló, ha kicsit idősebb gyerek Lola ... :) remélem így hívod!!!
50/53 anonim válasza:
a Tinetta tetszik a legkevésbé, talán mert túl sok T van benne. A Polina olyan "pollenes" , a Titanella meg olyan "titanicos" úgyhogy szerintem a Linetta meg az Elina a legszebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!