Kislanynak a Dolores nev szerintetek milyen?
"A Dolores pont, h fájdalommenteset jelent. Az "es" fosztóképző, mint angolul a "less". Latin alapismeretek :)"
spanyolul meg nem. különben se lenne sok értelme annak, hogy "fájdalommentes Szűz Mária".
"Kapásból arra gondolnék hogy megint egy cigányról van szó. HR-esként már menne is neki az automatikus "köszönjükmajdértesítjük"."
gondolom, a haverokkal sörözés közben azért szoktál hisztizni, hogy ezek a mocsok cigányok miért nem dolgoznak.
Figyelj kerdezo, ha nem kamu az egesz es nem erre gerjedsz, hanem tenyleg allapotos vagy a masodik gyerekkel Kubaban, akkor azt tudnod kell, h itt Mo-n most ilyen a kozhangulat ( mindenki ugrik minden huly.segre, indulatbol valaszol, itelkezik, irrelevans dolgokat kot egymashoz), mert (szerintem) a lenyeges dolgok teren nagy a baj es a tobbseg ugy erzi, h azokban tehetetlen, ezert lekoti az energiait piszlicsare kerdesek felnagyitasaval. Nagyon fontos, h a sz.ranyazast ne vedd magadra, ez nem rolad szol. Hogy is szolhatna, fogalnunk sem lehet, h milyen ember es anya vagy. Az teved, aki azt hiszi, h ennyi alapjan meg tudja itelni.
Boldog babavarast!
Nem tetszik, de így összeveszni egy olyan kérdésen, ami vélemény kérdése.
Én meg nem szeretem a szürke szint.
87! Pedig vedd tudomàsul, hogy a szürke szín igenis kiràly!
Jòl illik sötétkék nadràghoz! Sàrga kiegészîtőkkel is menő!
Igenis jô szîn és nekem van igazam, nekem, nekem, nekem:-) ;-)
Kérdező, szerintem ne légy felháborodva, mivel nem jogos. Egy magyar oldalon abszolút logikus, hogy mindenki magyar vezetéknévre következtetett, úgy pedig tényleg nem szép a Dolores.
Ez olyan dolog, mintha én egy angol fórumba beírnám, hogy Avarkának akarom elnevezni a kislányom, mindenki lesápadna, hogy miért akarom tönkretenni, utána meg benyögném, hogy ja, amúgy a vezetékneve sem angol, meg nem is ott élünk.
A lényeg az, hogy kb. a legfontosabb infót hagytad ki, úgyhogy nem jogos a kifakadásod.
Igaza van a Vadalmának. Ki lett hagyva egy fontos információ. Én is elképzeltem először, hogy pl. Nagy Dolores..atyavilág...
Nyílván ha van egy hozzáillő vezetéknév akkor az már változtat a dolgokon+ az, hogy a férjed sem magyar származású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!