Kislanynak a Dolores nev szerintetek milyen?
Figyelt kérdés
2016. máj. 20. 09:00
1/98 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, kisfiúnak szebb lenne.
2/98 anonim válasza:
Egy spanyol kislanynak egesz okes szerintem.
3/98 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de vezetéknévtől is függ... Bár van egy ilyen című film, az nagyon jó :-)
4/98 anonim válasza:
Magyarországon Dolóresz-ként anyakonyvezheto, úgy nem tetszik.
5/98 anonim válasza:
Hát szerintem elég beteg egy kislánynak. Meg úgy vélem, iskolában a nevével lennének gondjai pl csúfolódás, hasonló. Még egy szép névvel is gúnyolódnak, nem egy ilyen furcsa nem nőies névvel... Inkább válassz valami szebbet, ami különleges. Ez is különleges, valóban, csak ez nem szép.
6/98 klopusz válasza:
A négyes válaszolóval maximálisan egyetértek.
Bár nekem sem tetszik a Dolores név (mint ahogy egy csomó másik sem), de mindenképpen fontos tudni, hogy hogyan anyakönyvezik. Például lehet, hogy tetszik a Jessica név, de Dzsesszikának leírva egyszerűen szörnyű.
Azt is gondold végig, hogyan lehetne becézni?
7/98 anonim válasza:
Eleve nem tetszik, raadasul Lolita anyukaja ugrik be rola...
8/98 anonim válasza:
Arról már nem is beszélve, hogy spanyolul fájdalmat, szenvedést jelent.
Nem hívnám fájdalomnak a gyermekem.
10/98 anonim válasza:
Inkább nem írok semmit,milyen lehetsz. És hogy milyen anya leszel. Nem írom,mert lepontoznak. De megfejtheted,mire célzok,már ha van annyi intelligenciád .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!