Frida, Mirella nevekről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2016. máj. 17. 21:13
21/25 anonim válasza:
Nekem is Frida Kahlo jut eszembe. :D Érdekes név szerintem, nem rossz, a Mirellától viszont kiráz a hideg, szörnyű.
22/25 anonim válasza:
A Fridáról valami esetlen, túlkoros szűzlány jut az eszembe. Akkor már inkább Mirella. Most divatosak a Mira név változatai,nekem Mirabell-ként jobban tetszene.
23/25 anonim válasza:
utolsó, próbáltam megfogalmazni, hogy mi bajom a Fridával, köszönöm a segítéget, kb ez ... az nem jön be. a Mirella szép, becézni is könnyebb és szebb, mint az előbbit.
24/25 anonim válasza:
Biztos a frigid szó miatt van. 😊
25/25 anonim válasza:
Nekem meg ilyenkor az jut eszembe, hogy annyi szép magyar név van (még akkor is, ha egy részük idegen eredetű), minek kell örökké mindenféle trendi nevet adni szerencsétlen csemetéknek? Ha megnézzük, hogy X évben milyen nevek szaporodtak meg, gyönyörűen nyomon lehet követni, hogy abban az évben éppen milyen szappanoperák, sorozatok mentek. (A környékünkön pl. feltűnően sok a 13-15 éves Bobby és Pamela nevezetű gyerek, de mást is sorolhatnék)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!