Helyes döntést hozok? Teljesen tanácstalan vagyok?
Figyelt kérdés
A családunknak van/volt egy nagyon jó ismerőse. De anyáék összevesztek valamin, és mindent behúztak Tőle. Halottam mikor beszélgettek, hogy ezt jól benézte, semmit nem kap vissza amit ide hozott. Én ezt nem nézem jó szemmel, mert eddig is éreztem hogy kihasználják, most már biztos vagyok benne, pedig tényleg nem érdemelte meg. Mikor mamám meghalt az örökségből egy személyautó az én nevemre került, de mivel nekem nincs jogosítványom apa használja. Gondoltam ezt neki adom. Tudom hogyha megteszem nekem költöznöm kell, van is hova mennem, de tanácstalan vagyok. Az ismerős ezt tényleg nem érdemelte meg, és nem tudom ezt megbocsájtani nekik. Vagy túldramatizálom a dolgot, és hagyjam inkább az egészet?2016. máj. 12. 20:21
11/11 anonim válasza:
Semmiképp se avatkozz bele. Ha tényleg arról van szó, hogy kihasználták, az nem szép dolog, de ezt nekik kell egymással elrendezniük, nem neked. Másrészt egy betonkeverő és egy autó értéke között elég nagy a különbség. Harmadszor, ha még kiskorú vagy, nem úgy megy, hogy odaadom az autót és kész (egyébként sem). Negyedszer pedig az a véleményem, hogy talán nem ismered a teljes történetet. A barát most segített apukádéknak, de kérdés, hogy apukádék előtte segítettek-e neki bármiben, akár munkában, akár pénzzel...stb. Mert ezt nem biztos, hogy akkor neked is elmesélték, szóval inkább maradj ki az egészből. Majd ők megoldják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!