Szerintetek szép név az Aranka?
Figyelt kérdés
Csak úgy általánosságképpen kérdezem.2016. máj. 5. 16:25
11/21 anonim válasza:
Dikk more ha de more miert nem teccik .. oo... ha de man 😂😂 ha ez a neve a az aszonynak is ha de mi van veéléték émbérék?? Dzséssziká is szép mánó!
13/21 anonim válasza:
Egyből a Mónika showban szereplő Aranka jut róla eszembe. :D
15/21 anonim válasza:
Van egy olyan növény, hogy herefojtó aranka, nekem hirtelen az jutott eszembe róla :D Meg az Aranka szeretlek dal, amit már linkeltek.
17/21 anonim válasza:
Igen, mivel így hívnak a néhai nagymamám után. 30 éven aluli vagyok, tény hogy nem sok névrokonnal találkoztam a saját korosztályomban, 1 volt általánosban és 1 az egyetemen.
18/21 anonim válasza:
Dikke more en is Aranci vok :D engem úgy szólitanaak, h Ari 😂 ettől el olvadok 😂 XĐ azt hiszem h cukika vok 😂
19/21 anonim válasza:
Szép lenne, de öregesnek tartom, főleg mert az egyetlen Aranka, akit ismertem, egy gyerekkori szomszédasszonyunk volt, és azóta is azok közé a nevek közé tartozik, amikhez gondolatban automatikusan odateszem, hogy "néni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!