1Éves a fiam és mióta babám van nincsennek barátaim. Előtte volt sok barátnőm most meg már lassan 2éve senki (mióta teherbe estem)!?
Ja értem már! Ez így tényleg nehéz lehet!
INTERNET! :)
Rengeteg fórum, chat és miegymás van. Nem az igazi, mert ettől még egyedül vagy. Mégis tudsz olyanokkal "beszélgetni", akik ugyanilyen helyzetben vannak. Meglepődnél, ha tudnád, hogy milyen sokan vagytok egyedül a babátokkal.
Fel a fejjel és puszi a babának! :)
Szia! Én is 21 vagyok, én is falun élek, és ismerek szinte minden kismamát:) Másfél éve költöztem ide, és csak egy lányt ismertem felületesen, de Ő azóta lekopott. A titok: nyitni kell! Én úgy szereztem barátnőket, hogy kimentünk a játszótérre, és ott spontán elkezdtem anyukákkal beszélgetni, akiknek hasonló korú gyerkőcei vannak. A baba még meg is könnyítette, mert mindig a más gyerek homokozója kellett, és jött a kérdés: elvehetjük? Persze, a válasz, következő: mennyi idős a baba?
Aztán, amikor megalakult a baba-mama klub, a kezdetektől jártunk, még több embert ismertem meg.
De amikor sétálsz az utcán, és látsz egy magányos kismamát, akkor is nyugodtan odamehetsz, a különböző generációkat összeköti a közös téma. Meglátod, szívesen beszélget veled.
Mostanra, ha kimegyünk sétálni, vagy játszótérre, mindig találkozok ismerőssel, baráttal:)
Mondjuk nekem szerencsém van, mert a régi legjobb barátnőm is megmaradt, de vele csak 2 havonta találkozunk. De hidd el, kisbabás anyukák is tudnak csajos témákról beszélgetni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!