Anyukák, ha nehéz anyagi helyzetbe kerülnétek, a gyerek miatt belemennétek ebbe? (csak elméleti kérdés)
Figyelt kérdés
Bevállalnád, hogy rendszeresen fürdőruhás iszapbirkózáson vegyél részt, jó pénzért cserébe? Vagy még a gyereked miatt se, és kizártnak tartod, hogy ilyesmire vetemedj2016. ápr. 27. 20:08
11/24 anonim válasza:
Zavarban lennék hozzá, de ha lámpaláz nem lenne simán...mégha csak poénból is kéne. Hát ez "játék" nyereménnyel.
A strandon is bikiniben vagy, itt még az iszap takar is :D
12/24 anonim válasza:
Kérdező elárulnád hogy mennyit fizetnek ezért az iszapbírkózásért?Egyébként én beválalnám ha pénzre van szükség.
13/24 A kérdező kommentje:
Nem tudnék összeget mondani... ahogy írtam, ez csak egy elméleti kérdés.
2016. máj. 17. 20:46
14/24 anonim válasza:
Nem azért tanultam meg profin szopni hogy iszapbirkózásban bohóckodjak.
16/24 anonim válasza:
En csak azert nem vallalnam be, mert ahogy valaki mondta, az internetrol nem kerul le semmi.
De nem is itelem el azokat akik bevallaljak, gondolom jo penz van benne, es ha valaki okos, akkor okosan fogja hasznalni azt a penzt az ujrakezdeshez.
17/24 anonim válasza:
Kizàrt hogy ilyenre vetemedjek,bàrmikor lehet munkàt vagy màsodàllàst talàlni.
18/24 anonim válasza:
Ezt a kérdést még hányszor akarod kiemelni?
19/24 anonim válasza:
Mondjuk azt is nézném, hogy testileg eléggé sérülnék és nem biztos, hogy a gyerek jól viseli az agresszivitást, főleg az anyja ellen. Anyagilag mérlegelnék: az a pénz, amit kapok a bírkózásért vajon kevesebb vagy több pl. egy csoki vagy keksz kóstoltatásnál szupermarketben. Ha kb. ugyanabban az árban vannak, akkor inkább csokit kóstoltatnék.
20/24 Becskereki Béláné válasza:
Ha csak erről van szó, akkor igen. Páros mit szól hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!